Címlapsztori Sztárok

Keserű volt a felismerés: VV Fanni édesanyja így tudta meg, hogy lánya miből él

Az édesanya azt mondta lányának: „Nem erre tanítottalak. Nem erre neveltelek!”

Fanni csúnyának tartotta magát

„Ő volt a három gyerekem közül a legnyugodtabb, majd kamaszként a legproblémásabb is” – magyarázza Katalin, amikor kiderül, hogy 20 évesen, az RTL Klub valóságshow-jába az ő határozott tiltása ellenére ment el a lány. Közvetlenül ezelőtt szakított a fiúval is, aki akkor már három éve udvarolt neki. Soha nem volt magával megelégedve. Sőt, kifejezetten csúnyának mondta magát. Senki nem tudta meggyőzni arról, hogy ez nem igaz” – emlékszik vissza Fanni édesanyja, Novozánszki Katalin.

Az anya meggyőződése az, hogy a lánya, aki végtelenül jóindulatú volt, a televíziós szereplések kapcsán ismert meg egy embert, akinek teljesen a befolyása alá került. Az ő hatására döntött úgy, hogy prostituáltként fog élni.

„Kijött a Való Világból, és egyszerűen nem találta a helyét. Utólag állt össze nekem, hogy ő már akkor tudta, mit fog csinálni – magyarázza keserűen. – Én akkor szembesültem ezzel, amikor itthon találtam egy borítékot, ami tele volt pénzzel. Mondtam neki, hogy nem erre tanítottalak. Nem erre neveltelek – sír. – Soha nem felejtem el, megpuszilta a kezemet, és könyörgött, hogy ne haragudjak rá. Azt mondtam, hogy nem tudok rád haragudni, mert a gyerekem vagy, de nagyon fáj. Nagyon! Nagyon! És kénytelen voltam ezzel az egésszel együtt elfogadni őt.”

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete