Címlapsztori Sztárok

A kiírtnál előbb születhet meg Németh Kristóf harmadik kisfia: „Imádom a feleségem várandós pocakját”

Bár a gyönyörű kismama augusztus elejére van kiírva, Zita szerint könnyen meglehet, hogy előbb érkezik a kisbaba. A házaspár izgatottan várja a következő hetek történéseit.

Este tíz óra van. A három és fél éves Levente már alszik, a szülőknek szinte csak ilyenkor van idejük egymásra, hiszen az örökmozgó kislegény leköti az összes figyelmüket. Erre a beszélgetésre is ebben a késői időpontban kerül sor. A házaspár a szentendrei házuk teraszán ül, szorosan fogják egymás kezét, miközben a nyári csillagok ragyogják be a sötét égboltot. Ez a hosszúra nyúlt pillanat több mint romantikus.

„Az újszülött érkezéséig már csak néhány napunk, hetünk van” – kezdi Németh Kristóf. A felesége, Zita pedig rögtön hozzáteszi, hogy szerinte a vártnál előbb fog megérkezni a második közös kisfiuk. „Már a nyár elején mindenki azt kérdezte tőlem, hogy mindjárt szülni fogok-e, mert nyolc hónaposan is hatalmas pocakom volt. A nőgyógyászom szerint a baba befordult a szülőcsatornába, és úgy helyezkedik el a hasamban, hogy akár júliusban világra jöhet” – árulja el az édesanya.

Kristóf fiai nagyon
várják a kisöccsük
érkezését

Apa is szülési szabadságon

A házaspár nagyon élvezi ezt a várakozással teli időszakot.

„Békés családi idill van most nálunk. Az első házasságomból született, majdnem 16 éves nagyfiammal, Lócival együtt izgatottan várjuk a következő heteket. Imádom a feleségem várandós pocakját, és Zita is nagyon élvezi az áldott állapotot” – mondja a családfő.

Zita gyönyörű kiamama

„Épp a minap gondoltam arra, hogy számomra a terhesség nem teher, és olyan rossz, hogy már csak rövid ideig leszek várandós. Kifejezetten szeretek kismama lenni, és nem akarok belegondolni abba, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor terhes vagyok.”

A jövőt illetően Zita azt mondja, soha ne mondd, hogy soha! „Jó lenne egy kislány is a családban!” – árulja el, Kristóf helyesléséből pedig arra következtetek, hogy ő sincs ellene a további családbővítésnek. De ne szaladjunk előre az időben, hiszen most még minden a leendő újszülött körül forog!

„Úgy alakítottam a nyaramat, hogy én is szülési szabadságra megyek – meséli nevetve Kristóf. – Július közepéig vállaltam fellépéseket, utána néhány hétig itthon leszek, és a feleségemnek segítek. Örülünk annak, hogy nyári születésű lesz a kisfiunk, mert így sokat tudunk együtt lenni, összeszokik a kis csapatunk. Levinek az oviban, Lócinak a középiskolában nyári szünete van, így ő is sok időt tölt velünk.”

Családon belül csereberélnek

Apás szülésre készülnek. Kristóf annak idején Lócinál és Leventénél is bent volt a szülőszobában, és most is úgy tervezi, hogy a felesége mellett lesz.

„Július 10-én és 11-én még fellépek Visegrádon a Lepencevölgyi Nyár elnevezésű kulturális programon. Utána már csak a magánszínházam, a Fórum Színház produkcióival találkozhat a közönség, de azokban az előadásokban színészként nem leszek jelen, csak producerként. Mindenképp ott kívánok lenni a kisfiam világrajövetelénél, a legszebb élményeim közé tartozik a gyerekeim születése” – mondja az édesapa, aki az újszülött nevét egyelőre titokban tartja.

„Annyit elmondhatok, hogy a harmadik fiam keresztneve nem L betűvel kezdődik, mert a Leventén és a Lőrincen kívül nem találtunk olyan nevet, ami Zitával mindkettőknek tetszik.” A születendő baba nevében tehát már megegyeztek, és abban is, hogy felesleges dolgokat nem vesznek neki.

„Igyekszünk környezettudatosak lenni, és nem össze-vissza vásárolni mindenfélét. A picur sok dolgot megörököl a bátyjától, Leventétől és a családon belül is megy a cserebere. A nővéremnek is három gyereke van, legutóbb egyszerre voltunk terhesek, csak az ő kisfia két héttel ezelőtt megszületett. Rugdalózókban, játékokban tehát nincs hiány, és Levi kiságyát, babakocsiját is megkapja” – mondja Zita.

Levi vette észre a kistesót

Mint megtudom a szülőktől, először Levente vette észre, hogy az édesanyja terhes.

„Egyik este, fürdetés közben Levi belenézett a köldökömbe, és azt mondta: »Anya, ott a pocakodban van egy kistesó!« Nagyon meglepődtem, mert akkor még nem tudtam, hogy várandós vagyok. Az egy héttel később elvégzett terhességi teszt viszont kimutatta. Volt nagy öröm, sírás és összeborulás. A második közös gyermekünk is tervezett baba, hiszen nagyon akartuk az érkezését, de a mai napig nem tudjuk, hogy Levi miből vette észre, hogy várandós vagyok.”

A vagány kislegény is várja már az öccse érkezését, ha valami rosszat csinál, rögtön a még meg sem született testvérére fogja. „Amikor Levi szétszórja a játékait vagy a zoknikat, azonnal azt mondja, hogy az öccse volt” – meséli nevetve az édesapa, aki nagyon bízik abban, hogy a gyerekek imádni fogják egymást. A Németh család élete hamarosan egy újabb, izgalmas fejezetéhez érkezik. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Büszke a golfbajnok Fiára

Lőrinc már majdnem 16 éves. „Lóci nagyon tehetséges srác. Szorgalmas és eredményes sportoló, junior golfbajnok. Két-három év múlva ösztöndíjjal az Egyesült Államokban szeretne tanulni. A színészet sosem érdekelte. Örülök, hogy a nagyfiam nem az én hivatásomat folytatja, mivel látom magam körül, hogy a több ezer színész közül talán egy tucatnak ad igazán elismerést és boldogságot a színészi pálya. Nagyon nehéz évtizedeken át megtartani a népszerűséget” – véli a közkedvelt színész, aki a Fórum Színház igazgatója is egyben.

Fotó: Forgács Bea, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete