Címlapsztori Sztárok

Súlyos betegséggel küzd Baranyi László, önkormányzati ápoló segíti a mindennapjait

Újabb betegséggel küzd Baranyi László, ráadásul nemcsak ő gyengélkedik, hanem a mindig energikus, jókedvű felesége, Klára asszony is.

A kilencvenhat éves színész sokáig orvosi rendelő környékén sem járt, fáradhatatlanul, energiával telve dolgozott, és majd’ kicsattant az egészségtől. De 2021-ben elkapta a koronavírust, ami miatt kórházba került, és azóta új és újabb egészségi problémákkal találja szembe magát – írta a Blikk.

Tavaly például egy forgatásra sietve elesett, és olyan erős zúzódásokat szerzett, hogy hónapokig nem tudta használni a bal karját. Később kiütések jöttek ki rajta egy gyógyszer mellékhatásaként, majd idén júniusban sztrókot kapott. Bár eddig minden kórt legyőzött, most ismét nincs jól.

„Sajnos, mindig van valami baj, de valószínűleg ez már a korral jár. Most éppen prosztatagyulladással küzdök. Nem érzem magam jól, rossz a közérzetem, és van egy kis lázam is. Gyógyszert szedek rá, remélem, minél előbb hat majd, mert nem szeretek beteg lenni. Kicsit el is vagyok keseredve, hogy az elmúlt időszak csak a gondokról szólt. Folyton figyelem magam, kicsit már hipochonder is lettem – mondta a Família Kft. egykori Szép nagypapája, aki a feleségéért is aggódik.

Klára asszony nagyon stramm, energikus nő, aki folyton jön-megy. Mostanában azonban ő sem az igazi. Rossz a közérzete, és elég hamar elfárad.

„Reméljük, ez csak az időjárásnak tudható be. Még az a szerencse, hogy a helyi önkormányzat intézett nekünk egy ápolót, aki hetente kétszer jár hozzánk, és segít rendben tartani, elintézni mindent. Nagyon kedves, rendes hölgy.”

A házaspárt szerencsére öröm is érte nemrég: egy szem unokájukat, a tizenkilenc éves Kamillát ugyanis felvették a Metropolitan Egyetemre, ahol kommunikáció és média szakon tanul tovább.

„ Nagyon büszkék vagyunk rá, és vele együtt örülünk. Élvezi az egyetemet, barátkozik és bulikba is eljár. Már önálló nagylány. Közel tíz éve hunyt el a vejem, a lányom azóta minden idejét és figyelmét Kamillának szentelte. Ő viszont már felnőtt, és nem szeretném, ha a lányom egyedül maradna. Jó lenne, ha találna egy társat, de manapság nagyon nehéz megbízható, rendes férfit találni – mondta Laci bácsi a lapnak, aki hozzátette: rendkívül hálás a gyermekének, aki felajánlotta, hogy ha szükséges, besegít az idős színésznek a 600 ezer forintos őssejtterápiája kifizetésébe, így nem kell majd hitelt felvenniük. A kezeléstől azt várja, hogy újra biztosan tud majd önállóan járni, mert a hosszabb sétáknál jelenleg támogatásra szorul.

Fotó: archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete