Címlapsztori Sztárok

27 éve szerelmes a férjébe Györgyi Anna: „Nem voltam Csaba nőtípusa, annyira nem is tetszettem neki”

A mi kis falunk harsány kocsmárosnéját alakító színésznő és férje, Kiss Csaba sok mindenben különböznek, de a lényeges dolgokban mindig egyetértenek.

A mi kis falunk harsány kocsmárosnéját alakító Györgyi Anna és férje, Kiss Csaba színházi rendező 27 éve van együtt.

„A Bárka Színház egyik próbáján ismerkedtünk meg, és azóta tart a szerelmünk. Pedig elvileg nem is voltam Csaba nőtípusa, bevallotta, hogy annyira nem is tetszettem neki. A találkozásunkat mégis sorsszerűnek tartjuk. A férjem a mai napig nagyon meg tud hatni, mert gyakran jelét adja annak, hogy szeret. Legutóbb például azt mondta: én most is elvennélek feleségül, mert neki való feleség vagyok. Jólesett a vallomása. Csabi egyébként nagyon emlékeztet az édesapámra. A férjem hangjában, kisugárzásában van valami rendkívül megnyugtató és biztonságot adó. Azt is szeretem benne, hogy nagyon okos, fizikusként végzett. Különböző karakterek vagyunk, de a lényeges dolgokról ugyanúgy gondolkodunk.”

A házaspár nem tudná elképzelni egymás nélkül az életét. A közös utazások is táplálják az összetartozást. Bejárták a világot. „A pénzt nem sajnáljuk az élményekre, a távoli kultúrák megismerésére. Mondhatni, egyszerűen élünk, nem veszünk drága ruhákat és tárgyakat, ám a szabadságunkat szeretjük külföldön tölteni.”

A házaspárnak két lánya van. A nagyobbik, a 23 éves Kiss Anna Gizella is színésznőnek készül. Jelenleg a Kaposvári Egyetem hallgatója. „Anna nehéz pályát választott, de hiszek benne, mert tehetséges. A színészi hivatás itthon nem a sok pénzről, a sikerről és a csillogásról szól, hanem a küzdelemről, a rengeteg utazásról és a kemény munkáról, aminek olykor nincs is meg a látszata. De a lányunk ebben a közegben nőtt fel, hiszen az édesapja is színházi szakember, és úgy érezte, neki is ezt a csodálatos utat kell bejárnia. Ha minden jól alakul, egy kétszereplős darabban együtt fogunk játszani jövőre” – árulja el az édesanya.

Fotó: Birton Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete