Címlapsztori Sztárok

Felesége ad keretet Vastag Csaba napjainak az alkoholizmus után: „Megszerettem az új, normálishoz közelebb álló életemet”

Az énekesről nemrég derült ki, hogy olyan súlyos alkoholfüggőségtől szenvedett, hogy elvonóra is szüksége volt. Szerelme a legfőbb támasza.

Domján Evelin egyszerű körülmények között nőtt fel egy pici faluban, nagycsaládban. Soha semmi köze nem volt a sztárvilághoz, és nem is vágyta ezt az életet. Amikor először randiztak, tisztában volt Csaba hírnevével, múltjával, de őt mindez nem érdekelte, csak azt figyelte, hogy az énekes milyen ember.

„Sok esélyt nem láttam arra, hogy én fogom elrabolni a szívét – meséli Evelin. – Már az első randink nagyon különleges volt, én láttam a karcos felszín alatt Csaba értékeit, és éreztem, hogy van közös jövőnk. Tudtam, hogy az akkori életvitelünk nagyon különbözik, de bíztam abban, hogy idővel összecsiszolódunk. Segítettem neki megtanulni a hétköznapi élet dolgait, ő pedig a szerelmével emelte az önbizalmamat.”

Csaba úgy fogalmaz, hogy Evelin végre keretet adott a napjainak. „Amikor ő megérkezett az életembe, nagyon mélyen benne voltam a koncertezésben, a bulizásban, nem igazán tudtam megítélni, hogy akár az alkoholból mi az egészséges mérték, és a napjaim hajnal négy előtt nem értek véget. Egy ideje éreztem, hogy ezt nagyon gyorsan be kell fejezni, és Evelin ehhez nekem hatalmas erőt adott. Megszerettem az új, normálishoz közelebb álló életemet. Sokat jelent, hogy ő mindig mellettem van, és bármilyen helyzetben számíthatok rá. Az igazság az, hogy nagyon büszke vagyok a feleségemre. Igen, arra is, hogy a műsorban olykor felpaprikázva kiabált. Ülhetett volna ott, mint egy cserepes növény, ehelyett megmutatta a temperamentumát, a talpraesettségét, és hogy csupán 25 éves létére milyen karakán, érett személyiség.”

Fotó: Magyar Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete