Címlapsztori Sztárok

Exkluzív interjút adott Curtis kedvese, Judit: „Végre leesett egy nagy teher a szerelmünkről”

Ki ez az erős nő, aki megszelídítette az egykor kétes hírű rappert? Aki állta a sarat, amikor nem sokan hittek a közös jövőjükben? Ezekre is kíváncsiak voltunk, miután ők lettek a Nyerő Páros.

Korábban nem volt köze a média csillogó világához. Válogatott kosárlabdázóként edzésekre és meccsekre járt, és maximum a sportújságok írtak róla az eredményei okán. Aztán egyszer csak – úgy három éve – találkozott Curtisszel, és egymásba szerettek. Ez a szerelem pedig gyökeresen megváltoztatta mindkettőjük életét.

Tudni akarta, együtt mire képesek

„Atival rengeteg mindenen keresztülmentünk – kezdi Barnai Judit. – Sokan az elejétől fogva támadták a kapcsolatunkat, és nem sok esélyt adtak arra, hogy mi együtt boldogok leszünk. Akkoriban nem volt könnyű állnom a sarat. Mindenen fennakadt a közvélemény, még a testmagasságomon is. Nehezen tartottam magam, de Ati ott állt mellettem, és megbeszéltük, bármekkora is körülöttünk a zűrzavar, nem hagyjuk, hogy ez megtépázza a kapcsolatunkat.”

Kettejük közül Judit szerette volna jobban, hogy igent mondjanak a Nyerő Párosra, mert kíváncsi volt arra, együtt mire képesek.

„Sajnos nagyon sokan szeretnek felszínes információk alapján ítélkezni, és az elmúlt években ennek minden keservét megtapasztaltuk – mondja. – Szerettem volna, ha megmutatjuk a tévé­nézőknek, milyenek is vagyunk együtt, hogyan működünk bizonyos helyzetekben, és nagyon örülök, hogy a jelek szerint ez jól sikerült. A Nyerő Páros kapcsán üzenetek százait kaptam arról, hogy pozitívan csalódtak bennem: szerethető, rokonszenves, kedves nő vagyok. Csupa szépet írnak kettőnkről is, hogy mennyire összeillünk, és milyen jól kiegészítjük egymást. Úgy érzem, a műsorban való részvétellel végre leesett rólunk a megítélés bélyege. Őszintén mondom, hogy megkönnyebbültem, mert a közvélemény korábban nem nézte jó szemmel a kapcsolatunkat, és kevesen hittek abban, hogy kitartunk egymás mellett.”

Édesanyja támogatta lelkileg

A rapper korábban kendőzetlen őszinteséggel beszélt hajdani drogproblémájáról, Judit pedig elmondta, hogy emiatt őt is érték kellemetlenségek. A legnehezebb időszakban párján kívül az édesanyja támogatta, akinek a mai napig nagyon hálás.

„Édesanyám nevelt annak az erős nőnek, aki lettem, miatta sikerült a legnehezebb időszakban is talpon maradnom. Azt a pokoli perió­dust legszívesebben kitörölném az életemből, ugyanakkor tudom, bármilyen rossz is volt, sokat tett hozzá a személyes fejlődésemhez. Eltelt másfél év, mire lelkileg rendbe jöttem. Ezek a sebek nehezen gyógyulnak, és a hegek mindig ott maradnak. Bármi történt is, az sosem volt opció, hogy Atival szakítsunk. Én nem a párom rossz hírét néztem, hanem az embert, aki ott állt előttem. Láttam, hogy csupa szív és lélek, hittem benne, magamban, a kapcsolatunkban, és éreztem, ha elcsendesednek körülöttünk a hullámok, minden rendbe jön. Csak addig bírjuk ki. És kibírtuk! Most pedig nagyon megbecsüljük ezt a nehezen megkapott boldogságot. Eszünkben sem volt elengedni egymást, csak mert rengeteg idegen ember úgy vélte, hogy egy élsportoló és egy rapper nem illik össze” – meséli most már mosolyogva Judit.

Az anyukája erős nőnek nevelte

Szeretnének közös babát

A Curtis előző kapcsolatából született négyéves kisfia, Doncsi is nagyon megkedvelte Juditot. Ő is napi szinten része a gyerek életének.

„Nagyon tudatosan viselkedtünk – árulja el Judit. – Megvártuk, amíg a kapcsolatunk kialakul, és csak akkor mutatott be a fiának, amikor már nyilvánvaló volt, hogy együtt maradunk. Az, hogy mi Doncsival közel kerültünk egymáshoz, hosszú folyamat eredménye. Nagyon jó érzés, hogy ma már ott tartunk, ha fontos alkalom van az életében, mint például egy újpesti edzőmeccs, igényli, hogy én is ott legyek. Ma reggel is én vittem óvodába őt” – mondja büszkén Judit, majd hozzáteszi, párjával egyszer majd közös babát is szeretnének.

„Még nem mostanában – szögezi le. – Egy évig biztosan folytatom az élsportot, ha pedig annak vége, szeretnék többet együtt lenni Atival, utazgatni, világot látni, élményeket gyűjteni. 17 éve a kosárlabda az életem, és mielőtt belevágok a következő nagy projektbe, az anyaságba, szeretnék élni is egy kicsit. Ebben Ati is maximálisan támogat. A közös családalapítással kivárjuk azt a pillanatot, amikor mindketten úgy érezzük, hogy testileg-lelkileg készen állunk.”

A legnehezebb kihívásuk

Judit elárulta, hogy mi volt számára a legnehezebb feladat a Nyerő Párosban. „Amikor a döntőben együtt kellett tartanunk egy nagy szívet, és már vagy másfél órája fogtuk, begörcsöltek az izmaim, és úgy éreztem, ha nem teszem le azonnal, összeesek. Abban, hogy sikerült megtartanom, két dolog segített: az élsportolói múltam, hogy példát kell mutatnom a nézőknek, nem adhatom fel, a másik pedig Ati érzelmi támogatása, ahogy biztatott.”

Fotó: RTL, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete