Címlapsztori Sztárok

Hipnózissal utazott az időben Falusi Mariann: „Eszmeraldának hívnak, csodaszép, vékony derekú cigánylány vagyok”

Az énekesnőt izgalmas kalandra hívtuk: lenne-e kedve hipnózissal visszautazni korábbi inkarnációiba. Lelkesen mondott igent, kíváncsi volt, ki lehetett korábban, hogy élt – és van-e mindennek hatása a jelenére.

Így hát elvittük egy szakemberhez, Kövesi Péterhez, aki legalább ezer embernek segített eddig felidézni, átélni a korábbi életeit. Annak ellenére, hogy Mariann izgatottan helyezkedett el a fotelben, mégis nagyon gyorsan transzállapotba került. Először a szobán kívül látta magát, majd később az égboltról figyelte a pesti utcákat, végül korábbi életeibe sikerült eljutnia.

Jégbarlangban élt, és vadászott

„Nő vagyok, sötétszürke, állatszőrből készült csizmát, szőrös mellényt és sapkát, valamint bőrnadrágot viselek – sorolja Mariann a képeket, jeleneteket, amiket a hipnózis során lát előző életéből. – 36 év körüli eszkimó vagyok, Maoi a nevem. A testalkatom inkább vékonynak mondható, a kezemben íj van, amivel vadászok. Hófödte jégkunyhó az otthonom, olyan, mint egy jégbarlang. Körben fenyőfák vannak, amelyek ágai roskadoznak a hótól. Nagyon hideg van, kristálytiszta a levegő, csend és nyugalom honol, ami jó érzéssel tölt el.”

Kövesi Péter arra kéri a csukott szemű énekesnőt, hogy menjen előre az időben, és nézze meg, változtak-e a körülmények. „Idős, cserzett bőrű eszkimó asszony van velem, akihez semmiféle érzelem nem köt. Az a dolga, hogy főzzön rám. Most éppen pörköltszerű étellel vár, aminek fantasztikus illata van, nagyon finom. Szeretem ezt az életet, amiben végtelenül szabad vagyok, azt teszem, amit akarok, és nem kell alkalmazkodnom senkihez.”

Szép andalúz cigányasszony

Mariann egy, az előzőnél is korábbi inkarnációjában Andalúziában élt, a középkorban, amikor a mórok uralkodnak. Így beszélt erről a hipnózis során: „Eszmeraldának hívnak, csodaszép, vékony derekú cigánylány vagyok. Óriási, feketés, sötétbarnás színű a hajzuhatagom, fülemben nagy aranykarikák vannak, az öltözékem dúsan hímzett, színes ruha. Harmincas éveim elején járok, gazdag vagyok, élvezem az életet, úgy érzem, enyém az egész világ. Egy nagy, nyüzsgő pia­con táncolok, a szoknyám pörög, mindenki nekem tapsol. Van egy mór férjem, aki intelligens, okos, határozott, abszolút férfi, aki szeret engem, és én is imádom őt.”

A terapeuta arra kéri Mariannt, menjen előre az időben, és mondja el, mit lát. „Születik egy fiam és egy lányom. Bár van személyzetem, mégis én főzök, mert imádom elkészíteni az ételt. A férjem előbb távozik az élők sorából. Én egészséges vagyok, és 80 éves, amikor végleg lehunyom a szemem.”

A cikk folytatását a Story Horoszkóp különszámában találja, melyben további hírességek is megosztják személyes tapasztalataikat a nekik bevált spirituális segítségekről. És olvashat más misztikus módszerekről is az agykontrolltól kezdve a hangfürdőzésig.

Keresse az újságárusoknál!

 

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete