Címlapsztori Sztárok

Nem akar többé szerető lenni a Házasság első látásra legidősebb szereplője, János: négy és fél évig hülyítették

Ön bevállalna úgy egy házasságot, hogy korábban sosem találkozott még a leendő férjével/feleségével? Az emberek többsége biztos nem, de van 12 jelentkező, akik úgy érzik, ez az utolsó reményük a boldogságra. A TV2 új párkapcsolati realityje hétköznap esténként látható.

Dávid Petra, személyi edző és influenszer: A mosolyát vonzónak tartja

34 éves. Szívesen gyárt tartalmat a TikTokra. Jól süt, főz, mivel szeret enni. Barátságosnak és pozitívnak tartja magát. A kisugárzása, a mosolygása szerinte vonzó a férfiak számára. Az ideális partner magasabb nála, nagydarab. Nem vékony és nem feminin. Magabiztos, sármos férjre vágyik, aki meg tudja nevettetni. Sokszor randizott, eddig nem volt szerencséje. Nagyon igényes a partnerére, de hajlandó kompromisszumot kötni.

Szandavári Geri, üzletkötő: A takarítást is átvállalja

39 éves. Ráunt az egyéjszakás kalandokra. Hobbija a focizás. Vagány és segítőkész embernek tartja magát. Szeretne már gyereket. Nem hisz abban, hogy van szerelem első látásra, de ha szerelmes, akkor számára nincsenek határok, mindent megtesz a párjáért. A takarítás sem esik nehezére, szívesen segít a partnerének. Ideális nő nem létezik számára. Tárgyak helyett csókokkal halmozná el a jövendőbelijét.

Góbi Hilda, éttermi üzletvezető: Főzni csak a férfi kedvéért

33 éves. Akaratos és céltudatos embernek tartja magát. Mindennek utánajár, előtte semmi sem maradhat titokban. Az utolsó kapcsolata miatt kissé megtört. Izgalmasnak tartja, hogy pszichológusok keresnek neki párt, mert szerinte ez egy olyan lehetőség, amit meg kell ragadnia. Az agresszív és nyálas férfiak taszítják. A karakán férfi az ideálja. Főzni nem szeret, de ha szerelmes, akkor még a tűzhely mellé is hajlandó odaállni.

Kriston Péter, személyi edző: Hisz a férfias kisugárzásában

32 éves. Az Exatlon Hungaryből és a Ninja Warrior Hungaryből ismerhetik a tévénézők. Szereti a téli sportokat, régebben bunyózott, karatézott és lovagolt. Eddig nem volt sok komoly párkapcsolata, de vágyik már egy igazi társra. Elsőre szerinte a férfias kisugárzása nyerő a hölgyeknél. Nem tartja magát kapcsolatfüggőnek. Az ideális nő számára ápolt körmű és hajú, valamint tiszta cipőt visel.

Hegedűs Nelli, egy idősotthon vezetője: Az önző pasikat nem bírja

50 éves. Van két gyermeke: 28 éves a lánya, 26 éves a fia. Hobbija a sport és a tánc. Sokat jár kirándulni, szereti a természetet. Erőssége a mosolya és a közvetlensége. Volt már házas, de eddig nem sikerült megtalálnia a nagy Őt. Szereti a pszichológiát, és bízik a szakértőkben, akik kiválasztják számára az ideális partnert. Szerinte tökéletes férj nincs, de sok múlik a férfi stílusán. Kizáró ok: az önző, nagyképű társ.

Rózsavölgyi János, vállalkozó: Nem akar többé szerető lenni

54 éves. Elvált. Van egy 25 éves fia. Régebben vízilabdázott, és most is sportol, kondizik. Hisz abban, hogy van szerelem első látásra. Fontos, hogy a párja legyen a társa, a barátja, és mindent el tudjanak mondani őszintén egymásnak. Segítőkésznek tartja magát. Zavarja a rendetlenség, mivel rendszerető és céltudatos. A legutóbbi, négy és fél évig tartó kapcsolata nagy kudarc volt számára, mert kiderült, hogy csak szeretői státuszban tartották.

Boda Gyöngyi, szempilla-stylist: A horkoló férj kizáró ok

35 éves. Volt már házas, de elvált. A történtek miatt nehezen bízik meg a férfiakban. Elég sok csalódás érte, érzelmes típus. Szabadidejében edz, kirándul és moziba jár a barátaival. Őszintének, cukinak tartja magát, de sajnos mindent túlgondol. Az ideális férfi megbízható, hűséges és jó humorú. Külsőleg a focista alkatú pasik jönnek be neki, de a férfi ne horkoljon, és ne legyen kopasz, mert szeret beletúrni a partnere hajába.

Brem Laci, küzdősportoktató: Elvált, de újra megpróbálja

47 éves. Határozott, gondoskodó és kreatív. Szeret főzni és jólöltözöttnek lenni. Elvált, és úgy érzi, itt az idő, hogy megtalálja a nagy Őt. A legfontosabb számára az, hogy olyan energiái legyenek a nőnek, amivel egyből kapcsolódni tudnak egymáshoz. Több rövid kapcsolata volt az elmúlt években, de ezek már nem okoztak számára boldogságot. Életében egyszer élte át a szerelem első látásra érzést.

Gál Bogi, menedzser: A kedves pasikhoz vonzódik

28 éves. A férfiak szeretik a humorát és a lazaságát. Saját magát izgalmas karakternek tartja. Hobbiszinten verseket ír és slam poetry-előadó. A szerelmet nem szereti, mert képes elveszíteni az eszét, de mégis szép dolognak tartja. Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, de arra törekszik, hogy a lila ködön túl elmélyüljön majd a párkapcsolata. Vicces férjre vágyik, külsőre pedig nincs zsánere, de a kedves és magabiztos férfiakhoz vonzódik.

Kabai Andris: DJ, producer és építőmérnök: A kalandok éltették

35 éves. Szabadidejében sportol és motorozik. Kitartó, becsületes és nagy az igazságérzete. A műsort egy önismereti próbának is gondolja. A két hosszú kapcsolatán kívül csak futó kalandjai voltak. Elfoglalt embernek tartja magát, de a szerelmével szereti megosztani a munkáját, ezért szívesen vinné magával a fellépéseire. Szerinte a csábereje a mosolyában rejlik.

Horváth Enikő, üzletvezető: Szereti, ha udvarolnak neki

24 éves. Szabadidejét a kiskutyájával tölti, túrázik és külföldre utazik. Határozott és energikus. Több énje is van, és a férfitól függ, melyiket hozza ki belőle. Szeretetgombócnak tartja magát, és igényli, hogy simogassák, puszilgassák. Külsőleg magas, karizmatikus férfire vágyik, de nincs ideálja. Humoros, közvetlen férjet szeretne. Ki nem állja a nagyképű, trehány és rendezetlen férfiakat. Szereti, ha a férfi udvarol neki.

Hegedűs Csaba, vállalkozó: A nő tekintete fontos számára

38 éves. Amerikában nőtt fel, de Dániában is élt. Kevés komoly párkapcsolata volt, a legutolsó tíz évig tartott, és nagy csalódással ért számára véget. Legókat gyűjt, a szabadidejében edz. Sok minden érdekli a világból, intelligensnek tartja magát. Egy kapcsolatban odaadó, hűséges, nem tipikus pasi, aki hajszolja az egyéjszakás kalandokat. Számára a külső nagyon fontos. A nő vonzó legyen, és a tekintete
varázsolja el.

Fotó:TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete