Címlapsztori Sztárok

Képes volt megbocsájtai férje hűtlenségét Kökény Attila felesége: „Nekem az ég Attilát rendelte társamul”

A zenész életének korábban szerves része volt az ital, az éjszakai dorbézolás és bizony a csajozás is. Felesége, Aranka mégis kitartott mellette.

Amikor Arankát a megbocsátásról kérdezzük, érdekes dolgokat mond. „Nekem az ég Attilát rendelte társamul, engem pedig neki. Egymást kaptuk minden jó tulajdonságunkkal és gyarlóságunkkal együtt. Amikor problémáink voltak, feltettem magamnak a kérdést: Aranka, most bármilyen feldúlt is vagy, bármennyire haragszol is azért, ami történt, te el tudod képzelni az életed Attila nélkül? Erre a válaszom mindig az volt, hogy nem tudom. Ezért maradtam vele. Az, hogy ő egyszer félrelépett, nekem sokkal kisebb probléma, mintha, mondjuk, unalmas ember lenne, akivel nem tudok beszélgetni és nevetni, vagy zárkózott férfi, aki nem képes az érzelmeit kifejezni. Attila csodálatos férj és édesapa. Úgy érzem, ő az én Isten ajándékaként kapott társam” – fogalmaz Aranka, és ebben a megállapításában Attila sem kételkedik.

„Szerintem mi most már életünk végéig együtt leszünk” – mondja mosolyogva a családfő.

Az italozást sem bírta elviselni

Attila tudja, hogy a vallás érzékeny és megosztó téma, ennek ellenére szívesen mesél róla. Az egész család büszke arra, hogy az énekes a hit segítségével állt talpra.

„A férjem tizenéves kora óta rengeteget ivott, cigarettázott, éjszakázott, amiből nagyon sok konfliktusunk volt – mondja Aranka. – Én így ismertem meg őt, igyekeztem is elfogadni, de valójában sosem sikerült, mert az ital szagától is undorodtam. Azzal, hogy az éjszakában dolgozik, nem volt gondom, hiszen az én felmenőim mind cigányzenészek voltak. Apukám, nagypapám sokszor hónapokat volt távol külföldi szerződések miatt, ezért abba születtem bele, hogy a nők minden gonddal-bajjal egyedül maradtak otthon. Sok éven át tűrtem az italozást, és hogy a férjem eljárt a barátokkal még zenélés után éjszakázni, de az utolsó években már nagyon zavart, hogy itt vagyunk a gyerekekkel, unokákkal, a negyvenes éveinket tapossuk, ő pedig még mindig nem tud egy kicsit nyugalmasabb életet élni.”

 

Fotó: Sándor Berill • Smink és haj: Mészáros Délia • stylist: Bendes Bianka

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete