Címlapsztori Sztárok

Négy éve vált el, de fia miatt nehezen ismerkedik Sánta Laci: „Nekem a kisfiam lelki világa a legfontosabb”

Sánta László házassága hét év után, 2020-ban ért véget. Azóta egy hölgy sem tűnt fel a jóképű művész oldalán.

„Nem kívánok banális közhelyeket mondani, de nekem a kisfiam lelki világa a legfontosabb. Nem könnyű párt találni a mai világban. Azt nem akarom, hogy esetleg megismertetem egy hölggyel, de aztán kiderül, hogy mégsem működik a párkapcsoltunk, és a hölgy hirtelen kilép az életünkből. Egy kisgyerek lelki békéje nagyon könnyen megsérülhet, nem akarom Lacikát kitenni egy esetleges érzelmi megrázkódtatásnak.”

A színész társ nélkül is talál magának elfoglaltságot. Amikor nem a színházban és nem a fiával van, a csepeli házukat próbálja befejezni.

„Az alsó szint még nincs kész, otthonossá szeretném tenni. Úgy csinánám meg, hogy Lacikának is tetsszen. A saját szobájába ő válogatta ki a bútorokat, és a falak világoskék színéről is ő döntött. Aztán ha kész lesz a ház, a kertet kívánom rendbe rakni. Virágokat, bokrokat és fákat fogok ültetni. Sajnos manapság minden sok pénzbe kerül, képtelen vagyok egyszerre ennyi mindent megvásárolni. Persze jó lenne már egy kerti partit csinálni. Szívesen meghívnám a Farm VIP-ben szereplőket is. Tavaly nyáron volt a forgatás, és azóta is tartom a kapcsolatot többek között Szabó Simonnal, Rippel Ferivel és Lakatos Leventével. Kellemes emlékeket őrzök a tanyasi életet bemutató reality tévéműsorról, jó volt benne részt venni. Csak a kisfiam hiányzott nagyon, de szerencsére idén nyáron már nem leszünk hetekre távol egymástól.”

Fotó: Fülöp Dániel

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete