Címlapsztori Sztárok

Miklósa Erika a vércsoportdiétára és a nagyböjtre esküszik a tavaszi fáradtság ellen

Hiába süt többet a nap és tovább van világos, mégis sokan panaszkodnak ilyentájt fejfájásra, aluszékonyságra, ingerlékenységre. Pörgős, energikus sztárjainkat kérdeztük, nekik milyen módszereik vannak a kellemetlen tünetek ellen.

„A Covid óta még jobban figyelek a bevitt táplálékra. A férjem akkoriban sokat kutatott, és rátalált a vércsoportdiétára. Nekem ez nagyon bevált, tényleg sokkal jobb formában érzem magam tőle” – állítja Miklósa Erika. Tavasszal a nagyböjtöt is tartja párjával, Csiszár Zsolttal, mert vallja, hogy a testi-lelki megtisztulás segít, hogy jobban érezzük magunkat.

„A test és a lélek összefügg egymással: ha az egyik nincs rendben, a másik sem lesz. Mi megfogadtuk a férjemmel, hogy 45 napig nem eszünk húst és cukrot, illetve nem iszunk alkoholt. A táplálkozáson kívül a mozgás is segít a megtisztulásban. Bizonyított tény, hogy a futás során endorfin és dopamin szabadul fel a szervezetünkben, ami segít, hogy kiegyensúlyozottak legyenek a  hétköznapok. Ami szintén erősíti az immunrendszerünket, az a hidegkamrás kezelés, aminek gyógyító, harmonizáló hatása van. A férjemmel is ott ismerkedtem meg, és azóta is járunk oda mindketten” – meséli a művésznő.

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete