Címlapsztori Sztárok

Házasság első látásra: János és Kornélia nem hálta el a nászt, a férfi szerint párja egy jégkirálynő

A Házasság első látásra legidősebb párja, Kornélia és János között egyelőre nincs meg az az összhang, ami elvárható lenne egy házaspár között. Vajon hogyan alakul a kapcsolatuk, és mit remélnek egymástól?

Az ötvenéves Kornélia csodásan festett a menyasszonyi ruhájában az esküvőn, de öröme nem felhőtlen. Ez már a Házasság első látásra adásában is kiderült.

„A külső megfog, a belső megtart, abszolút igaznak tartom ezt a mondást. Fontos a kémia, a belső értékek, valamint az, hogy két ember hasonló tulajdonságokkal rendelkezzen. János értékes férfi, látom az igyekezetét, de más típusú férjet tudnék magam mellé elképzelni” – beszél a kapcsolatukról Kornélia.

A kaszinótulajdonos Rózsavölgyi János is túl van már egy váláson, ezért neki sem mindegy, hogy a második házassága hogyan sikerül. „Szó se róla, Nelli nagyon csinos hölgy, de néhány reakcióját furcsának találom. Nem elég közvetlen és nem elég figyelmes. Az én koromban egy férfi már a belső értékeket keresi, szeretném ezt megtalálni Nelliben. Kitartó vagyok, férfiként viselkedem vele szemben. Az első feleségemnek is öt évig udvaroltam, mire oltár elé álltunk. Fáj, hogy Nellivel még nem csattant el az első hitvesi csók, de ha őszinte akarok lenni, a nászéjszakát sem háltuk még el” – árulja el az üzletember.

Jégkirálynőnek tartja a párját

A macsó külső ellenére János érzékeny férfi, a kamerák előtt többször elsírta magát. „Nem szabad az érzelmeinket elrejteni. Nem baj, ha egy férfinek is vannak könnyei. Szerintem Nelli jégkirálynőt játszik, de igyekszem majd megszelídíteni.” Az újdonsült ara költözött a férje fővárosi lakásába, ám ez sem könnyítette meg a közös életüket

„Sosem laktam Pesten, furcsa még a zajos és forgalmas Hungária körutat megszokni. Mindig Pest megyében éltem, itt az élet picit csendesebb, zöldebb, szeretem a friss levegőt, a természetet” – árulja el a csinos feleség.

János közeledését túl hevesnek érzi

„Az első házasságom tíz év után ért végét, utána is főként hosszabb kapcsolataim voltak – folytatja Nelli. – Szeretnék egy boldog és tartós kapcsolatot, megtalálni azt a társam, akivel leélhetem az életem hátralévő részét. Hiszek benne, hogy a szerelem nem korfüggő. Megértem Jánost, hogy jégkirálynőnek tart. Szerintem minden nő tud távolságtartó lenni, ha olyan helyzetbe hozzák. Nem vagyok rideg típus. Nem játszom senki érzéseivel, egy kapcsolatban sokkal törődőbb, kedvesebb vagyok, mint ami most belőlem látszik, nem is érzem magam jól ebben a szerepben. Volt egy nem várt nehezítő tényező, ami miatt nem indult zökkenőmentesen a közelebb kerülésünk Jánossal. Ő nem volt teljesen ismeretlen számomra, hiszen hónapokkal az esküvőnk előtt elkezdett folyamatosan bombázni különböző fórumokon az üzeneteivel, hogy szeretne megismerkedni velem. De akárhányszor ránéztem a fotóira, azt nyugtáztam, hogy bár jó kiállású férfi, de nekem sok, nem ő az, akit keresek, ezért nem vettem fel vele a kapcsolatot. Ezzel az előzménnyel sokként ért, mikor megláttam az anyakönyvvezető előtt, hogy őt kaptam férjemül. Nem könnyítette meg a helyzetünket az sem, hogy János közeledését hevesnek tartottam, amivel csak jobban eltolt magától. Adjon teret és időt nekem, hogy emberileg közelebb kerüljünk egymáshoz” – kéri Nelli.

Megérdemelnék a jó házasságot

A kémia egyelőre nem úgy működik a pár között, ahogy egy friss házasságban elvárható. De reméljük, hogy a kezdeti ellentétek után összecsiszolódnak, hiszen van némi reménysugár.

„Jánosban értékelem, hogy szereti a fiát, jó szülő, gondoskodó édesapa. Értékelem azt is, ahonnét jött, és amit elért” – mondja Hegedűs Kornélia, aki egy idősotthon vezetője. „Szeretek emberek között lenni, rajongok a vizekért, a napsütésért. Sokat kirándulok, teniszezem, latin amerikai táncot tanulok és lejárok konditerembe is” – sorolja a hobbijait, és talán ez utóbbi szenvedély a közös érdeklődési kör a férjével.

Az 54 éves János ugyanis régebben vízilabdázott, most pedig konditeremben edz. János arról is beszél, hogy Nelli előtt volt egy négy és fél évig tartó kapcsolata, de az nagy kudarc volt számára, mert kiderült, hogy csak szeretői státuszban tartották.

„Az a célom, hogy Nellivel mindig legyünk őszinték egymáshoz, akkor is, ha az kicsit fáj a másiknak. Nem vagyok gondolatolvasó, tehát nem tudom, hogy mi jár az ő fejében. Szerintem egy kapcsolat olyan, mint egy fogászati kezelés. Ha gyorsan kihúzzuk a rossz fogat, megszűnik a probléma, de ha csak itt is, ott is tömögetjük, és elrejtjük a rossz fogat, akkor a probléma hosszú távon megmarad. Arra vágyom, hogy a nehézségek elmúljanak köztünk, és az emberi értékeket találjuk meg egymásban. Mindketten megérdemeljük a szerelmet és a jó házasságot.”

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete