Címlapsztori Sztár

Legendás barátság volt az övék: így emlékszik Antal Imrére a remetelétet választó Kudlik Júlia

A két legendás televíziós olyan műsorokat vezetett együtt, mint a Röpülj páva és a Szeszélyes évszakok, de a Kész cirkusz című kétrészes produkció és a Táncoló nagyvilág is az ő nevükhöz fűződik.

Kudlik Júlia már csak elvétve ad interjút, pedig nagyon sokan lennének kíváncsiak arra, hogy hogyan él, mióta 2001-ben kirúgták a Magyar Televíziótól. Nemrég kivételt tett és egy tartalmas beszélgetésre leült Bödők Gergővel a komáromi Kikötő Polgári Szalon rendezvényen.

A beszélgetésből nem csak a teljes visszavonulás oka derül ki, hanem például az is, miért nem lett színésznő, hogyan indult a televíziós pályafutása? Mi volt a baj a hangjával? Milyen érzés volt az első bejelentkezés a televízióban? Hogyan telnek a mindennapjai, és milyen a viszonya a korával?

A beszélgetés visszanézhető a YouTube-on, de a vasarnap.com szemlézte is az egykori bemondónő legérdekesebb mondatait.

Legendás a barátságuk Antal Imrével, akivel olyan műsorokat vezettek együtt, mint a Röpülj páva és a Szeszélyes évszakok, de említhetném a Kész cirkusz című kétrészes produkciót vagy a Táncoló nagyvilágot is. Hogyan emlékszik rá?

Amikor megszületett a Röpülj páva című népzenei műsor ötlete, az Imre mellé kerestek műsorvezetőtársnak egy hölgyet. Így kezdődött a mi kapcsolatunk. Imrus külön fejezet az életemben. Olyan volt számomra, mintha a bátyám lett volna. Nagyon sokat tanultam tőle, és sok mindent köszönhetek neki. Mellette nem lehetett unatkozni! Állandóan észnél kellett lenni! Belőle nem lehetett felkészülni. Az agya gyorsabban járt a fénysebességnél. Igazán öröm és megtiszteltetés volt, hogy vele dolgozhattam.

Fotó: Nagy Zoltán