Címlapsztori Sztár

Édesapjáról vallott Müller Attila: „Gyakran kerülünk veszélyes helyzetekbe”

A színész nagyon hasonlít az édesapjára külsőleg és vagányságában is. Jó példa volt előtte a gépészmérnök apuka.

A cikk eredetileg 2013-ban jelent meg a Meglepetés magazinban. Akkor arról kérdeztük a színészt, hogy mit tesz másként, vagy éppen ugyanúgy, mint édesapja, Zoltán az ő korában. 

„Apukám kicsit alacsonyabb, mint én, de még ma is jóképű, a korosztályához képest pedig kifejezetten jól tartja magát! Szeretnék így
kinézni ennyi idősen! Szerencsére örököltem az arcvonásait. Azt hiszem, a nők engem is jóképűnek tartanak. Nincs okom panaszra, mert szeretnek és én is őket.”

„Követendő példa”

„Apu erős testalkatú, izmos férfi, én is rendszeresen sportolok. Követendő számomra, ahogyan a fizikumát karbantartja. Mindketten kalandvágyó, vagányok vagyunk. Gyakran kerülünk veszélyes helyzetekbe. Apám ipari alpinista is volt, én versenymotoroztam és – egy tévéműsor kapcsán – Izraelben kemény
katonai kiképzésen is részt vettem.”

Müller Attila édesapja, Zoltán

Gépészmérnöknek tanult

„Színész-zenésznek készültem, de többnyire műsorvezetőként dolgozom, mert színészként nagy a bizonytalanság, kevés a munka. Korábban a Szeress most! tévésorozatban szerepeltem, olyan legendával, mint Bodrogi Gyula, aki a nagyapámat játszotta. Édesapámnak nem voltak művészi ambíciói. Egyetlenegyszer, gyerekként statisztált egy magyar filmben, a címére nem emlékszem. Ő gépészmérnök, és a technika vívmányai érdeklik.”

„Szeretnék majd saját gyereket”

„Szeretnék majd gyereket, saját családot, mivel a kicsikkel könnyen megtalálom a közös hangot. Egyelőre azonban zaklatott életvitelt élek, és bizonytalan a bevételem, ezért mostanában nem is mernék gyereket vállalni, hiszen a felnevelése gondot jelentene.”

Egy kis farmon él

„Apám mellett megtanultam barkácsolni, gyakran szerelgettünk, bütyköltünk együtt a ház körül. Most van egy kis farmja, ahol kecskéket tart, és gombászni is szeretne. Hetente beszélünk telefonon, és ha segítségre van szüksége, azonnal megyünk. A testvéreimmel pakoljuk a szalmabálákat, és megjavítjuk az elromlott dolgokat.”

Három fia van

„Amikor apám 32 éves volt, mint most én, már családos emberként élt. Nős volt és három fiú édesapja. Én vagyok a középső gyerek. Még nem voltam házas, és gyerekem sincs. Idén márciusban lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak. Azt hittem, ő lesz a társam, a feleségem, de nem így történt. Azóta nem keresem az igazit, úgyis jönni fog, ha jönnie kell.”

„Mindig talpra állunk”

„Gyakran mondogatják, hogy olyan vagyok, mint az apám, mert mindig talpra állok. Mindkettőnknek számtalan kisebb-nagyobb sérülése volt már, de gyorsan felépültünk belőle. Nem tudunk hosszasan betegeskedni vagy nyűgösködni. Apám szerint minden hozzáállás kérdése. Ha valamit csinálunk, teljes erőbedobással tesszük, megszállottan végezzük, amit célul tűztünk ki magunk előtt.”

Fotó: archív