Ezotéria

Léteznek generációs átkok?

Előfordul, hogy megdöbbentő módon a nagymama, az anya és az unoka is ugyanabban a cipőben jár. Gondjaik vannak a pénzügyekkel vagy éppen nem boldog a párkapcsolatuk. Lehet, hogy a megoldást a problémákra a múltban kell keresni?
babona évszázados balszerencse ezotéria generációs átok lélekgyógyász leszármazottak melitta sors kereke ványik dóra varázslatok

A babona szerint létezik olyan átok, ami hetedíziglen sújtja a családot. Márpedig az ezoterikus szakértők szerint, ha a múltban olyannak kívántak rosszat, aki erre rászolgált, azon bizony fogott az átok. A leszármazottak pedig nem értik, miért nem sikerül életük egy vagy akár több területén semmi.„Vannak olyan emberek, akik mindig ugyanabba a folyóba lépnek – kezdi Melitta lélekgyógyász. – Például egy nő okos is, szép is, mégis szerencsétlen a szerelemben, vagy éppen egy férfi hiába tesz meg mindent, hogy a vállalkozása sikeres legyen, valahogy a cél előtt méterekkel mégis mindig elbukik. Ezekben az esetekben gyakran az áll a háttérben, hogy valamelyik ősük helytelenül viselkedett, másnak bajt, bánatot okozott, és ennek a levét isszák a leszármazottai, itt, a XXI. században.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete