Ezotéria

„A rombolás után az újraépítés időszaka kezdődik”

Ezekben a napokban mindenki azt találgatja, vajon meddig tombol a koronavírus, és mikor térhetünk vissza a normál kerékvágásba. Ha egy mondatban szeretnénk összefoglalni, akkor még várnak ránk nehéz hetek, hónapok, de ott van a fény az alagút végén.
asztrológusok bolygóállások ezotéria faragó melinda kétségbeesés koronavírus pánik rombolás újraépítés ványik dóra világválság

Az asztrológusok már a tavalyi év elején jelezték, hogy egy új világválság képét látják kirajzolódni a bolygóállások alapján, ám arra már kevesen számítottak, hogy ez egy vírus képében indul el, és az egész világon pánikot okoz.
„2019 elején létrejött egy Szaturnusz–Plútó együttállás, ráadásul a Szaturnusz a saját jegyében, a Bakban áll – magyarázza Faragó Melinda asztrológus. – Ez a felelősségvállalásra, a rendre, a fegyelemre hívja fel a figyelmet, ugyanakkor korlátozásokat és akadályokat is megteremthet. A Plútó pedig egyrészt a tudatalattiba vezető kapu – így rámutat az ott élő legmélyebb félelmeinkre –, illetve a »halás és újjászületés körforgását« képviselő bolygó, ezért időnként fájdalmas rombolásokat végez. Ám fontos megértenünk, hogy célja mindig az új élet helyének megteremtése.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete