Ezotéria

Érzelmes tavaszt ígérnek a csillagok: a Rák a kollégájával kavar, a Bak óvakodjon a titkos viszonyoktól!

Mars és Vénusz: férfias és nőies energiák a vonzódás két oldala. Érthető, hogy e két bolygó helyzete árulkodik arról, mi várható az egyes jegyek szerelmi életében a következő hónapokban.

Kos
Ha párkapcsolatban él: A társának most fontosabb lehet a kettőjük kapcsolata, mint önnek. Mindent megtesz azért, hogy ön elégedett legyen, és a szerelmük kiegyensúlyozottá váljon.
Ha társat keres: Olyan viszonyba bonyolódhat, amelyben felütheti fejét a féltékenység. Az is lehet, hogy egy titkokat rejtegető hódítóval hozza össze a sors.
Tipp a csábításhoz: Frissítse fel kicsit az öltözékét, a frizuráját, és bánjon sokkal merészebben a színekkel!

Bika
Ha párkapcsolatban él: Gyermekük életének eseményei miatt szorosabbá válhat a kapcsolatuk. Ne engedje, hogy egy rokon beleszóljon a helyzetükbe, így az ön kedve szerint alakulnak a dolgok.
Ha társat keres: Olyan embert ismerhet meg, akinek önhöz hasonlóan fontosak az anyagiak. Több más dologban is megtalálhatják a közös nevezőt.
Tipp a csábításhoz: Minél passzívabb, visszahúzódóbb a nő, annál nagyobb kihívást jelent a férfinak.

Ikrek
Ha párkapcsolatban él: Lehet, hogy eddig nem volt minden fenékig tejfel önök között, a mostani változások azonban sokat javítanak a kommunikációjukon és az együttélésükön.
Ha társat keres: Régi ismerőse iránt támadhatnak gyengéd érzelmei, a változáson ön is elcsodálkozik. Az illető egyszerre lehet a szerelme és a legjobb barátja.
Tipp a csábításhoz: Vesse be bátran a kacér pillantást! Ez az ősrégi ismerkedési technika még ma is működik.

Rák
Ha párkapcsolatban él: Szeretné, hogy a kapcsolatuk tökéletesen kiegyensúlyozott legyen? Hallgassa figyelmesen és támogassa mindenben a társát, így mindketten boldogok lehetnek.
Ha társat keres: Idén tavasszal nagy az esély arra, hogy egy kollégájával, vagy valamilyen módon a munka során megismert személlyel jöjjön össze.
Tipp a csábításhoz: Háziasszony helyett most váljon ellenállhatatlan, szexis „végzet asszonyává”.

Oroszlán
Ha párkapcsolatban él: Társának most az anyagiakra kell koncentrálnia, így nem tud elegendő figyelmet szentelni önnek. Nyugodjon meg, ez a helyzet sem fog örökké tartani.
Ha társat keres: Tegyen egy próbát a társkereső oldalakon, akkor is, ha eddig tartott tőlük, mert a karma láthatatlan szálai itt is összeköthetik valakivel.
Tipp a csábításhoz: Ne most feszegesse a múlt titkait, csak adja át magát a jelen pillanatnak!

Szűz
Ha párkapcsolatban él: Bizonyos események miatt a kettősük olyan összetartóvá válhat, hogy egy harmadik személynek esélye sincs befurakodni önök közé, és gondot okozni.
Ha társat keres: A kommunikáció az erőssége, és ez a kapcsolatteremtésben is segít. Olyasvalaki léphet be az életébe, akivel szinte befejezik egymás mondatait.
Tipp a csábításhoz: Nincs szükség tökéletességre: elég, ha könnyed, laza és természetes.

Mérleg
Ha párkapcsolatban él: Dicsérje a társát, most nem baj, ha egy kicsit minden körülötte forog. A kedvese anyagi ügyei pompásan alakulnak, és ez az otthoni hangulatra is építőleg hat.
Ha társat keres: Nem feltétlenül jó ötlet újrakezdeni egy régi viszonyt. Az interneten viszont rátalálhat valakire, akivel kölcsönösen elvarázsolhatják egymást.
Tipp a csábításhoz: Kisugárzása erőteljes, és még a humora is remek. Adja önmagát, hiszen épp így ellenállhatatlan.

Bak
Ha párkapcsolatban él: Akkor is a kedve szerint alakulhatnak a dolgok, ha az utóbbi időszakban több volt az összezördülés az ideálisnál. A titkos viszonyokkal legyen óvatos!
Ha társat keres: Nagy esély van arra, hogy találkozzon a tökéletessel, aki minden kívánságának megfelel, és akivel remekül kiegészíthetik egymást.
Tipp a csábításhoz: A magabiztossága sugárzóvá teheti, és ettől a hatástól a többieknek is nehéz szabadulniuk.

Skorpió
Ha párkapcsolatban él: Szerelme életében szerencsés változások jöhetnek, ez a viszonyuknak is segít. Különösen igaz ez azokra a kapcsolatokra, ahol gyermek is van, vagy a születését várják.
Ha társat keres: Idén tavasszal olyan szerelmet élhet át, amilyet eddig még talán sosem. Bátran tervezgethetik a közös jövőt.
Tipp a csábításhoz: A mondással ellentétben néha a ruha teszi az embert. Választékos öltözködéssel nyert ügye van.

Vízöntő
Ha párkapcsolatban él: Most még azokat a témákat is képesek megbeszélni, amelyek koábban tabunak számítottak önök között. Az őszinteség újra összehozhatja a kedvesével.
Ha társat keres: Tavasszal egymást követhetik a randevúk, de valószínűleg a nyár hozza meg azt az embert, akivel boldog lehet.

Tipp a csábításhoz: A nehézségek megerősítették. Ez az újkeletű lelki szilárdsága pedig szinte bárkit elvarázsol.

Nyilas
Ha párkapcsolatban él: Kedvese nyakába sok feladat szakadhat, vagy a megélhetésében következhetnek be változások. Drukkoljon neki, így ön sem érzi majd magát magányosnak!
Ha társat keres: Belebonyolódhat egy egészen őrült viszonyba, vagy épp egy hullámzó, se veled, se nélküled kapcsolatba, szakításba és kibékülésbe.
Tipp a csábításhoz: A nevetés magával ragad. A boldog, elégedett embert mindenki vonzónak találja.

Halak
Ha párkapcsolatban él: A tavasz energiával tölti fel, és ez a kettejük viszonyára is jó hatással lesz. Ha korábban esetleg megfordult a fejében a szakítás, most változhat a véleménye.
Ha társat keres: Önnek kellene megtennie az első lépést a kiszemeltje felé. Ne aggódjon, támogatják a csillagok, ezúttal nem fogják elutasítani.
Tipp a csábításhoz: Egy kis hízelgéssel, pár kedves szóval most nagyon messzire juthat.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete