Ezotéria

A Szűz túl sokat gondolkozik, a Bak nagylelkűsége határtalan: heti horoszkóp március 12. – március 18.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Lehetősége lesz rá, hogy elfojtott dühét és frusztrációit most kemény, ám igen kreatív és előremutató munkavégzésbe csatornázza. Amint sikerül levezetnie a felgyülemlett negatív érzelmeket, nemcsak produktívvá válik, hanem meg is nyugszik. Eredményei maradandóak lesznek, büszke lehet a teljesítményére. Párját könnyedén kiengesztelheti a korábban okozott sérelmekért. Képtelen lesz önre tovább haragudni, ezzel azonban ne éljen vissza.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Erős munkamorálja, megbízható intuíciói nagy segítségére lesznek, amikor olyan feladat hárul önre, amit senki más nem vállalt. Ne ijessze meg a kihívás, különösen azért, mert ebben az időszakban jó eséllyel megszabadulhat egy korábbi félelmétől is. A pénzügyi sikerek hatására másokkal is sokkal nagyvonalúbb és adakozóbb, túlzásba azonban ezt sem szabad vinnie. Válogassa meg, azt is, hogy ki érdemli meg valóban a bőkezűségét!

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Bár a tavasz kedvező hatással van a közérzetére, a kedélyállapota még mindig erősen hullámzik. Tulajdonképpen egyik végletből a másikba esik. Képes egyetlen apró gesztus hatására a fellegekben járni, nem sokra rá pedig mindenben a legrosszabbat keresni – és meg is találni. A rendszeres meditáció és a természet közelsége segíthet az egyensúly helyreállításában. A munkahelyén a megszokottnál kevesebb stressz éri.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Most szinte bárkivel megtalálja a közös hangot, ami különösen nagy segítséget jelenthet üzleti ügyekben vagy szerződéskötés esetén. Olyan bizalmi köteléket építhet ki rövid idő alatt, amelynek révén sokkal jobb pozícióból indul, mint mások. Fontos, hogy alapvetően ne térjen el az eredeti elképzeléseitől, bármilyen izgalmas és jól csengő ajánlatokkal keresik is fel. Ha enged mások befolyásának, nem a saját álmait valósítja meg.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Óriási lendülettel veti bele magát abba a megbízásba, amelyet valóban a szívügyének érez. Ez az energia hosszú távon is kitart, mindvégig a legjobbat nyújthatja, de minden más egy kicsit háttérbe szorul. Partnere sokáig megértő, a barátainak azonban nem árt némi visszajelzés – ne váljon szó nélkül kámforrá. Kevéske szabadidejében kerülje az aktív kikapcsolódási formákat, különösen nagy társaságban. Most inkább pihenjen!

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Túl sokat gondolkodik, tépelődik ezekben a napokban, ami könnyen azt eredményezheti, hogy eluralkodnak önön a borús gondolatok. Ha nem képes ezekkel egyedül megbirkózni, forduljon a bizalmasához, akivel őszintén megoszthatja az aggodalmait. Kerülje a döntéshelyzeteket, új tervek kitalálására azonban tökéletesen alkalmas ez az időszak. Ebben a fázisban még nem baj, ha elrugaszkodik a valóságtól, elég, ha maguk az ötletek megérkeznek.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Kiváló alkalom nyílik a kapcsolati kérdések tisztázására, mert most pontosan és egyértelműen meg tudja fogalmazni az érzéseit és vágyait. Ezek ismeretében a partnere is átgondolt és konkrét választ adhat, nem kell a sötétben tapogatóznia. Nagyobb társaságban ahhoz is lesz elég önbizalma, hogy új barátságokat kössön. Ha a munkahelyén vezető szerepet kap, kerülje a túlzott szigort és követelőzést, különösen akkor, ha a pozíciója csak ideiglenes.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Kiváló kommunikációs képességének köszönhetően, most öné a cseppet sem könnyű és hálás feladat, hogy közvetítsen viszálykodó rokonai között. Szerencsére minden helyzetben megtalálja a megfelelő kifejezéseket ahhoz, hogy esélye legyen elsimítani a konfliktust, és ön se vonódjon bele túlzottan a helyzetbe. Most érdemes új tanulmányokba kezdenie, amelyek a szakmai jövője szempontjából nemcsak hasznosak, hanem egyenesen nélkülözhetetlenek is.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Intenzívebben éli meg és reagálja le azokat az érzelmi hatásokat, amelyek ezekben a napokban a család­tagjai részéről érik. Mindez számos boldog pillanatot vagy éppen heves szóváltást eredményezhet, mert képtelen lesz magában tartani az indulatait. Ennek az állapotnak a munkahelyén is érezhető a hatása, ami konfliktushoz is vezethet, akár a vezetőséggel is. Legyen óvatos, különben hamarosan megbánhatja a forrófejűségét!

BAK
XII. 22.–I. 20.
Ne ijedjen meg, ha váratlanul több felelősség szakad a nyakába, főleg, ha többen is útmutatást várnak öntől. Támaszkodjon a tapasztalatára és a tárgyi tudására, amelyek nagyfokú empátiával kiegészülve kiváló oktatóvá teszik. Ez a megmérettetés hosszú távon is előrelendítheti a karrierjét. Nagylelkűsége határtalan, mégis legyen kellőképpen megfontolt, ha valakinek anyagi vagy akár jogi ügyekben próbálna segíteni.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Nem tart a kockázatvállalástól, mert alaposan felkészült, és megfelelő ismeretekkel rendelkezik ahhoz, hogy helyes döntést hozzon. Óvatossága tökéletes összhangban áll a merészségével, és ez a képessége előnyhöz juttatja másokkal szemben. Váratlan esemény teheti próbára a párkapcsolata stabilitását. Ha erős az önök közti kötelék, könnyedén túllendülnek a helyzeten, a már meglévő repedések azonban szakadékká mélyülhetnek.

HALAK
II. 20.–III. 20.
A kölcsönös megértés és tisztelet révén javíthatja, elmélyítheti a kapcsolatát a felettesével, aminek a közeljövőben, egy kényes ügy kapcsán igen nagy hasznát veheti. Ne próbáljon mindenáron a kegyeibe férkőzni, a megoldás majd spontán felkínálkozik. Szabadidejét szívesen szenteli olyan témáknak, amelyek régóta foglalkoztatják, ráadásul most nem csak a felszínt kapargatja. Képes lesz elmélyülni bennük, és valódi tudásra szert tenni.

Fotó: pexels

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete