Ezotéria

Az afrodiziákumok titka: évezredes tudás nagyanyáinktól a férfiak elcsábítására

Évezredekkel ezelőtt is már tisztában voltak az asszonyok az afrodiziákumok titkával. A kezükben lévő tudás pedig anyáról lányra szállt, hogy mindig lehetőségük legyen elcsábítani a férfiakat.

Csokoládé

Az egyik legélvezetesebb afrodiziákum, hiszen nemcsak a nemi vágyat fokozza, de finom is. A legjobb, ha felolvasztunk egy kis csokit, öntünk bele tejet, és epret mártogatunk a forró csokoládészószba; nagyon finom és izgató.

A csokoládé hatását ugyanakkor felturbózhatjuk némi varázslattal. Csomagoljunk két szeletet ezüstpapírba, tegyük egy piros zacskóba – valamilyen nemes, mondjuk organza- vagy szaténanyagból –, és egy éjszakára rejtsük az ágyunk alá. Ezután etessük meg egymást egy-egy szelet csokoládéval, hogy az éjszakai, fülledt energiák átjárjanak minket.

Bazsalikom

A bazsalikom fantasztikusan finom illatával elbódítja a szerelmeseket, igazi afrodiziákumként tartják számon. Sok ételbe tehetjük, akár egyszerű paradicsomos tészta tetejére is téphetünk belőle, ám ha szeretnénk felerősíteni a hatását, végezzünk el egy kis varázslatot.

Piros textildarabbal egyenként törölgessük át a leveleket, miközben két piros gyertyát égetünk. Ezután növő holdnál tegyük ki az ablakba egy éjszakára a növényt, hogy magába szívja a nőiesség bolygójának erejét. Mielőtt elhelyezzük a holdfényen, mondjuk el a következő varázsigét:

„Kérem a Hold erejét, hogy növessze szerelmünket az egekig. Táplálja bele szenvedélyét ennek a növénynek a leveleibe.”

Másnap ebédre tegyünk az ételbe ebből a bazsalikomból, és garantáltan csodás éjszakában lesz részünk!

Fontos!

A fehér mágiának vannak etikai szabályai; mindig mondjuk el párunknak, hogy milyen varázslatra készülünk!

Fahéj

A fahéj az egyik leghíresebb afrodiziákum. Nemcsak a vágyat ébreszti fel, de éberebbek is leszünk tőle, így akár egy hosszú, nehéz munkanap után is lesz kedvünk ágyba bújni partnerünkkel. A fahéjat már az indiánok is alkalmazták a férfierő fokozására; a nemi szervüket kenték be a férfiak, ettől remélve hosszabb ölelést. Állítólag az illata is fokozza a szenvedélyt, ezért érdemes fahéj illatú illóolajat párologtatni, vagy süssünk fahéj illatú süteményt. Ha pedig még biztosabb eredményre vágyunk, piros masnival kössünk össze két-két fahéjrudat, és tegyünk egyet a saját, egyet pedig párunk párnája alá.

Citromfű
Sokszor azért nincs kedvünk a házasélethez, mert annyira feszültek vagyunk a munkahelyi stressztől,
a mindennapok taposómalmától, hogy egyszerűen nem tudjuk ezeket a nehéz-
ségeket a hálószobaajtón kívül hagyni. A citromfű viszont segít, hogy párunk megnyugodjon, ereje teljében legyen, és fülledt legyen a hálószoba levegője. A citromfüvet egy napfé-
nyes napon, pontban délben tegyük ki az ablakunkba, hogy a férfiak bolygója, a Nap erejével töltődjön fel. Egy óra után hozzuk be, és készítsük frissítő limonádét. Szórjunk a tetejére megmosott citromfű- leveleket, és mielőtt meginná a kedvesünk, mondjuk el a következő varázsigét: „A citromfű felpezsdítő ereje pezsdítse fel párom vágyát irántam.”

Vágyfokozó tea

Készítsünk fekete teát, majd tegyünk bele egy csipet szegfűszeget, ánizst és egy kevés gyömbért. Vigyázzunk, mindenből csak egy kevés kerüljön bele, mert csípős lehet az innivaló. Ízesítsük mézzel, ami megédesíti a szerelmi életünket, és ebből kortyoljunk el egy-egy csészényit a szerelmünkkel.

Fotó: shutterstock