Ezotéria

Védelmező varázslatok iskolások szüleinek: jó jegyekért és barátokért is kérhetünk ezoterikus segítséget

Ha tehetnénk, mindig ott lennénk mellettük, megvédenénk a gyerekeinket mindentől, és azt szeretnénk, ha sikeres, boldog kis emberek lennének. Könnyítsük meg számukra az iskolai életet egy kis varázslattal.

Hogy a gyerekek szeressék…

A gyerekek különösen érzékenyek az energiákra, és szeretnek olyan emberek közelében lenni, akiket kellemes erők vesznek körül. Tehát, ha a mi gyermekünk energiái harmonikusak, egyértelmű, hogy a társai örömmel lesznek vele.

Ehhez a varázslathoz szükség lesz a gyerek fotójára, szantálillatú füstölőre, fehér rózsaszirmokra. Teremtsünk nyugodt körülményeket magunk körül, tegyük magunk elé a fotót, szórjuk körbe a fehér rózsaszirmokkal, majd gyújtsuk meg a füstölőt. Az óra járásával megegyezően hétszer körözzünk a kép felett, miközben mondjuk a következőt: „Kérlek titeket, akik mindig vigyáztok ránk, hogy XY (gyerekünk nevét mondjuk) szerethető legyen az iskolatársainak, találjon barátokra, támogassátok őt a fejlődésében.”

Várjuk meg, míg a füstölő teljesen leég, a szirmokat pedig szórjuk ki a természetbe.

Hogy a tanárok szeressék…

A rózsakvarc a szeretet köve, ezzel a különleges ásvánnyal segíthetünk, hogy a tanárok és gyerekünk között harmonikus legyen a viszony. Vegyük két tenyerünk közé a követ növő hold idején, és mondjuk el a következő mondatokat: „Te legyél segítségemre, hogy XY-t (gyermekünk nevét mondjuk) szeressék a tanárok, és segítsék őt az útján.” Majd ezt a rózsakvarc követ tegyük be a gyerek padjába. Ha nincs állandó helye, akkor egy titkos kis rekeszbe helyezzük el a táskájában (akár bele is varrhatjuk).

Hogy jók legyenek a jegyei…

A tanulásban, a jó feleletekben és dolgozatokban Haniel arkangyal lehet gyermekünk segítségére. Ha lányunk van, akkor könnyebb a dolgunk, hiszen a rózsaszín Haniel színe: igyekezzünk a taneszközei közé minél többen csempészni ebből az árnyalatból. A kisfiúkkal már nem ilyen egyszerű, hiszen a rózsaszínt nem tartják férfias színnek, – bár egyre többször viselik már a felnőttek – ők kaphatnak egy fehér tollat. Például az egyik rejtett zsebbe tegyük az iskolatáskába.

Hogy biztonságban legyen…

Készítsünk védelmező szütyőt, hogy ne kelljen aggódnunk, amíg gyerekünk az iskolában van, illetve, ha már egyedül közlekedik, az úton is biztonságban tudhatjuk őt így. Egy fehér tarsolyba tegyünk egy hegyikristály követ, egy borostyánlevelet, egy csipet sót és egy fehér rózsa fejét kiszárítva. Miután elkészültünk, fehér gyertya lángja felett füstöljük át a védelmező zacskónkat. Ezt a kis tarsolyt tegyük a táskájába, hogy védelmezze őt.7

Hogy jól érezze magát…

Fontosak a jó jegyek, hogy a gyerekünk népszerű legyen, de mégiscsak minden szülő azt szeretné a legjobban, ha a diák jól érezné magát az iskolában. Ha pedig jól érzi magát a bőrében, akkor ez sokkal könnyebb.

Teremtsünk magunk körül nyugodt körülményeket, feküdjünk le kényelmesen, lazítsuk el a végtagjainkat, majd a törzsünket, a nyakunkat és a fejünket is. Próbáljuk meg kisöpörni a gondolatokat a fejünkből. Felejtsük el a feladatainkat, a határidőket. Amikor végre csendesség honol bennünk, képzeljük el boldog, önfeledt gyermekünket, ahogyan jókedvűen nevet az iskola udvarán, jól teljesít az órán, sikerek érik őt az élet minden területén. Ezt a képet igyekezzünk őrizni lelki szemeink előtt minél tovább.

fotó: shutterstock