Ezotéria

Kacér románc vár erre a 3 csillagjegyre a héten: horoszkóp szeptember 24. – szeptember 30.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Másokkal együtt dolgozva érzi magát igazán elemében. Képes összehozni a csapatot, és új, hasznos kapcsolatokat építeni. Az alaposságot és odafigyelést igénylő feladatoknak is most van itt az ideje. Intézze el a papírmunkát, készítse el az önéletrajzát, pályázzon meg egy új állást. Amikor azonban munka után hazaér, hagyja hátra ezt a hatékony hozzáállást, mert a szerettei úgy érezhetik, mintha ők is a kollégái lennének.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Mindig híres volt a kitartásáról és a teherbírásáról, ennek most különösen nagy hasznát veszi, mert a korábban nehéznek gondolt feladatokat is elintézheti. Valamiféle ősi erő érződik önön, nem csoda, hogy tudattalanul is nagyon vonzóvá válik a másik nem számára. A megérzései is kiválóan működnek. A kitartó munka mellett azonban mindig pihenjen eleget, hogy képes legyen hosszú távon is megtartani ezt a hatalmas energiát.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Miközben megpróbál a fontos dolgokra fókuszálni, úgy érezheti, mintha mindenki egyszerre akarná minden irányban rángatni. Lehet, hogy ez a hajtás áldozatokat igényel öntől, de ne féljen, a siker nem marad el. Az összpontosításban sokat segíthet, ha rendet rak maga körül, és ezzel a lelkében is egyensúlyt teremt. A családjában újrakezdésre adódik lehetőség, de az is lehet, hogy egy új családtagot, barátot, kisállatot köszönthet.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Általában fontos az ön számára a társaság, most mégis egyedüllétre vágyik. A szabadságra és az őszinte önkifejezésre is megnő az igénye. Ez mind a munkáján, mind a magánéletén meglátszik: lehet, hogy épp most érik meg önben a változtatás gondolata, hogy olyasmivel foglalkozhasson, amit szívvel-lélekkel tud majd csinálni. Őszintesége miatt mindenki ösztönösen keresi a társaságát, és a másik nem képviselőit is magához vonzhatja.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Új pénzügyi lehetőségek, előléptetés várhatja – még egy pici luxusra is telhet. Bátorsága, kockázatvállalásra való készsége mindenkit megdöbbent, de az állatöv királyaként sosem arról volt híres, hogy megült volna a komfortzónájában. Annak is most van itt az ideje, hogy valami művészit, kreatívat alkosson. Az újdonságok között akár még egy friss szerelmi kapcsolat is beléphet az életébe, vagy a régi partnerével vesz új irányt az életük.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Kitűz maga elé egy célt vagy egy irányt, és a szokásos, aprólékos, gondos módján teszi meg efelé a lépéseket. Most azonban arra is hajlandó, hogy a megvalósítás érdekében új nézőpontokból tekintsen rá a megszokott problémákra. Az utóbbi időben különösen érzékenyen hangolódik rá a többiek érzelmeire, ez pedig kiváló társalgóvá teszi. Azt is észreveheti, hogy a barátai mindig szívesen öntik ki önnek a szívüket.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Ha eddig észrevétlen maradt a teljesítménye, most végre learathatja a munkahelyén a jól megérdemelt elismeréseket. Legyen büszke magára, de a tárgyilagosságát azért ne veszítse el! Könnyen lehet, hogy az álmai mozgalmasabbá válnak ebben az időszakban. Ha egy kis nyugalomra van szüksége, ne sajnálja az időt a relaxációra vagy akár a meditációra. A kapcsolatában régi, rossz mintákat alakíthat át működőképesebbre.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Hirtelen változásokra számíthat: olyan lehetőség bukkanhat fel a semmiből, amelynek hatására akár a régi állását is lecseréli. De a cégnél is előállhatnak váratlan helyzetek, furcsa átalakulások. Új barátságokat köthet, ha pedig párt keres, hirtelen ott teremhet ön előtt. A tartós kapcsolatban élők is döntést hozhatnak, és mindenki számára váratlanul a következő fokra léphetnek. Hallgasson az ösztöneire, és gondoljon arra, hogy bátraké a szerencse!

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Éles esze, hatásos érvei és humora most mindenkit elkápráztat. Ha új ötlete támad, írja le, hogy ne merüljön feledésbe. A megvalósítás módját majd később kitalálja! Egyes kapcsolatai, munkahelyi szövetségei átalakulóban vannak. Egyelőre nem tehet mást, mint hogy nem áll ellen erőnek erejével a folyamatos változásoknak. Tartsa szem előtt a hosszú távú céljait, lépdeljen feléjük elszántan és kitartóan.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Az utóbbi években képes volt elengedni a félelmei és a bizonytalansága jó részét – lépjen hát ki végre a fényre, mutassa meg az eredményeit! A szokásai közül gyomlálja ki az elavultakat, és a céljait is értékelje át. Csak azokért tegyen erőfeszítést, amelyeket nem az elvárások, hanem saját maga miatt tűzött ki. Most lefektetheti a szilárd alapokat a következő évek eredményeihez, az elmúlt időszak munkája pedig épp most érhet be.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
A kapcsolatai, legyen szó akár a barátságokról, akár a párkapcsolatáról, harmonikussá, támogatóvá válnak. Most a régi nézeteltéréseket is meg tudják beszélni, és könnyedén jutnak mindenki számára megfelelő megoldásra. Meglepő dolgok is kiderülhetnek egyik-másik ismerőséről. A munkában az együttműködés hete érkezik el, képesek a kollégáival kölcsönösen meggyőzni egymást és egyezséget kötni a vitás kérdésekben.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Nem kell elhallgatnia a többiek elől az igaz­ságot, azt azonban gondolja át, hogyan tálalja a mondanivalóját. Hirtelen rengeteg új, kreatív gondolata támad, és gyümölcsöző munkahelyi ismeretségekre is szert tehet. A beszélgetések és az együttműködések kölcsönösen előnyösek és eredményesek lesznek. Az egyedül­állók komoly kapcsolatra talál­hatnak, a régóta együtt élők pedig minőségi időt tölthetnek egymással.

fotó: pexels

Címkék: