Ezotéria

Óvatosságra intik a csillagok ezt a 4 csillagjegyet: horoszkóp október 15. – október 21.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Legyen óvatos, ha érzékeny témákról beszélget: mivel most nem tudja pontosan azonosítani a saját érzelmeit, meglehet, hogy félreérthetően fogalmaz. Inkább számoljon el tízig, és fogalmazza át akár kétszer is magában a mondandóját, mielőtt megosztaná azt másokkal. Ha kreatív alkotásokat szeretne létrehozni, itt a jó alkalom, kísérletezzen bátran a konyhában, a kertben, valamilyen kézműves hobbiban vagy akár az írásban.

BIKA
IV.21.–V.20.
Nagy lendülettel lát neki a hosszú távú céljai megvalósításának. Az ambíció mellett a megfelelő mennyiségű türelem is megvan önben a sikerhez. Ezzel a főnökei tiszteletét, akár csodálatát is kivívja, hiszen látják, mennyire teherbíró és megbízható. Ugyanennek a szavahihetőségnek a személyes kapcsolataiban is hasznát veszi. A szerelmi és a baráti kapcsolatok megerősödnek, és fontos találkozások is várhatók.

IKREK
V.21.–VI.21.
A héten előtérbe kerül a szeretet és a szerelem, az együtt töltött idő, a baráti találkozók. Jól érezheti magát a bőrében, és ezzel másokat is a bűvkörébe von. Bája azzal egészül ki, hogy képes kedvesen, de szilárdan határokat húzni. Őszinteségét a többiek is értékelik és tiszteletben tartják. Egy szerettéért is felemelheti a szavát, és hatékonyan segíthet neki egy problémás ügyben. Az illető hálája nem marad el.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Akaratereje és gyakorlatiassága most szintet lép, ahogy bátorsága és kitartása is magasabb fokozatba kapcsol. Ez az esetleges nehézségeken is átsegíti. Vezető szerepet vállalhat, példájával taníthat és inspirálhat másokat. A szerelemben ez az elkötelezett kapcsolatok hete. A most kezdődő viszonyokban hosszú távra tervezhet,és a meglévők is elmélyülnek. Ha vannak problémáik, most tárgyilagosan tudnak rájuk megoldást találni.

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Ideális ez az időszak a baráti összejövetelekre és a randevúkra, most őszintén képes megosztani a szeretteivel az érzéseit. A gondoskodásból az ön számára kedves emberek mellett önmagát se felejtse ki, a kemény munka mellett pihenésre is szüksége van. Sokan a magabiztosság szobrának tartják, és a lelkesedése is mindenkit magával ragad. Használja ki ezeket az erényeit, de ne essen túlzásba, és ne nyomja el a többieket!

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Összeszedett gondolkodása, önbizalma a siker kulcsa. Nyúljon vissza azokhoz a projektekhez és emberekhez, amiket és akiket az utóbbi időben kissé elhanyagolt! Egy kis mozgás sem ártana, hogy bírja a tempót. A kínos szituációkra játszi könnyedséggel talál megoldást, és a munkahelyén, valamint a magánéletében egyaránt képes me­diátorként fellépni a vitázó felek között. A fontos döntéseket ne halogassa!

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
A párkapcsolatában teljes lehet a harmónia, és más társadalmi kapcsolatai is jól haladnak. Szót érthet a főnökével és a munkatársaival is. Kifejezetten nyugtató hatással van a többiekre, ami alaposan megnöveli a népszerűségét. A motivációja ahhoz is elég lehet, hogy kifejezésre juttassa természet adta tehetségét, vagy teljesen új dolgokat tanuljon. Tűzzön ki ambiciózus célokat, most adottak a feltételek az elérésükhöz!

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Elég összeszedett, hatékony és kitartó ahhoz, hogy a legnehezebb feladatokkal is határidőre végezzen. Az önfegyelme ahhoz is megfelelő, hogy visszafogja a költéseit, és pontosan kijöjjön a keretből – de mégsem érzi úgy, hogy bármiről is le kellene mondania. A vonzereje megnő, nagy szüksége van a szeretetre, a szerelemre. Ragaszkodását és a hűségét a kedvese is hasonló érzelmekkel viszonozza.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Harmonikus, kellemes időszak vár önre. Ez a hangulatára is jellemző, ami segíti a társasági életben és a szerelemben. Keressen élvezeteket a szórakozásban, a művészetben, a baráti találkozókban és persze a párkapcsolatában. A munkában is kiegyensúlyozott, mégis ambiciózus, ráadásul a teljesítményére most reflektorfény is vetül. Csak arra vigyázzon, hogy őrizze meg a harmóniáját, ne főnökösködjön, mert azt senki sem szereti!

BAK
XII.22.–I.20.
A kihívást jelentő feladatokra lehetőségként tekint: most megmutathatja a képességeit. A többiekre nagy hatást gyakorol az energiája és a gyakorlatiassága, ahogyan ezeknek a nehéz ügyeknek nekilát. Munkaidőn kívül mozogjon rendszeresen, ezzel vezesse le a feszültséget! Sugárzó önbizalma szerelmi téren is vonzó lehet, akár régóta tartó párkapcsolatban él, akár most keresi az igazit.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Ha a munkahelyén fenyegetve érezné magát, ne reagálja túl a dolgokat, gondolkodjon reálisan, mielőtt harapósan válaszolna! Lépjen egy lépést hátra, és próbáljon hideg fejjel dönteni a következő fázisról. A szerelemben is ez a tárgyilagosság válik a hasznára, de közben ne feledkezzen meg a kedves gesztusokról sem. Ha a megfelelő hangnemben vezeti fel a változásra való igényét, a reakció is hasonlóan kedves lesz.

HALAK
II.20.–III.20.
Tele van energiával, ideje előszedni a régóta halogatott feladatokat. Ha épp nincs ilyen, valami újba is foghat. Persze azért ne túlozza el, ne aprózza el magát, inkább vigye végig azt, amibe belekezdett! A társasági életben is ellenállhatatlan, ne csodálkozzon, ha sokfelé invitálják. Partnerével jobbra fordulhatnak a dolgok, akkor is, ha a múltban voltak nézeteltéréseik. Ha egyedül él, hamarosan kopogtathat az ajtaján egy új szerelem.

Fotó: pexels

Címkék: