Holland bitterballen krémsajtos burgonyapürével Hozzávalók:yap • 10 dkg vaj • 15 dkg liszt • 5 dl húsleves • 40 dkg főtt (levesben)marhahús • 10 dkg főtt, füstölt sonka •...
Ha unja a sima, magyaros fasírtot, ez az étel lesz az új sztár az asztalon!
A magyar konyha alapvetően kevés rostot tartalmaz. Pedig a megfelelő rostbevitel rendkívül fontos része lenne az egészséges táplálkozásnak.
Ilyesmit Olaszországban étteremben csak ritkán lehet kapni, a vidéki konyhában viszont alap ez a kiadós tésztaétel.
Ugyan a legtöbben csak a svéd bútorbolt által ismerik ezeket a fasírtokat, otthon is könnyen elkészíthető.
Néhány évtizeddel ezelőtt még a reklámok is arról szóltak, hogy a tej élet, erő, egészség. Mostanában azonban egyre többen kételkednek ebben, sőt azt mondják, hogy egy...
Meghívtunk egy nagyobb társaságot, barátokat, rokonokat egy szabadtéri összejövetelre, de kissé túlvállaltuk magunkat, vagy elcsúsztunk az idővel, és az utolsó pillanatokban...
A görög szamóca helyett már mindenhol a hazai hódít. A zöldborsó szezonja viszont mintha kicsit késne – tapasztalta kolléganőnk, Erdélyi Z. Ágnes.
Elkészítése a cukrászdai árak töredékébe kerül – garantált lesz a siker és a mosoly!
Kezdetben volt a kása: évszázadokig mindenki ezt ette, úr és szolga, katona és kocsmárosné. Főleg kölesből készült, ami egy idő után úgy eltűnt az étrendünkből, mintha nem is...