Annyira gazdag és annyira krémes ez az ünnepi édesség, hogy nem is értjük, miért nem került eddig az ünnepi asztalra.
A krémes sajtszósz ünnepi bundába csomagolja a ropogós csirkecombokat.
A burgonyafánk ad mesés keretet ennek a mennyei ételnek.
A fahéj, a gyömbér, a szegfűszeg és a kardamom mind-mind a karácsony fűszere, így az ünnepi asztalon is tökéletesen megállja a helyét ez a ragacsosan tökéletes torta.
Ha idén szeretne valami hagyományostól eltérőt, de mégis ünnepit az asztalra tenni, ez az étel tökéletes választás lehet.
A mentes étrendet követőknek sem kell lemondaniuk az ünnepi finomságokról. Ezúttal egy glutén-, egy laktóz- és egy húsmentes karácsonyi vacsoraötletet mutatunk.
Az év végéhez közeledve egyre többször burkolózunk „lisztfelhőbe” a konyhában. Mielőtt belefogunk a sütésbe, nézzünk körül ennek a fontos alapanyagnak a háza táján, ugyanis...
Nincs is jobb annál, mint egy hideg téli napon hazaérni és melegíteni egy tányér levest, ami nemcsak jóllakat, hanem felmelegíti a testet és a lelket is.
Vigyázat: egy soha nem lesz elég belőle! Érdemes rögtön két adagot készíteni.
A csokoládét nem lehet megunni – hát még, ha a narancs gyümölcsös édességével és a kávé kesernyés aromájával párosítjuk! Ebből a társulásból csakis csupa jó sülhet ki.