Lélek

Ugrasszuk ki a nyulat a bokorból, a férfit a hálóból!

Beleszerettünk valakibe a világhálón, de az illető sehogy sem ér rá személyesen is találkozni? Hevesi Krisztának van pár ötlete, hogyan oldjuk meg a problémát!
dr hevesi krisztina nárcisztikus személy online ismerkedés párkapcsolat pszichológus személyes találkozó szexuálpszichológus szorongás tartós kapcsolat világháló

A találkozón kívül persze ettől függetlenül mindent csomagban kaphatunk az ismerkedő partnertől. Már azt is tudjuk, milyen iskolába járt, milyen ételeket szeret, ahogy azt is: miért futottak zátonyra az exeivel. Ekkor fogalmazódhat meg bennünk a következő kérdés: Nem csak egy pszichológust lát bennünk a következő partner helyett? „Nem kizárt, hogy csupán mentális szemeteszsáknak használ, magányos, és barátokat keres – emellett fél egy tartós párkapcsolattól vagy akár egy szexviszonytól is, aszexuális vagy esetleg internetes pornófüggő, de az is könnyedén elképzelhető, hogy éppen az online társkeresés a függősége. Hiszen itt játszmákat játszhat, s rendre érkezik a megerősítés: hasonlóképpen a játékgép- vagy online játékaddikciókhoz, egy fontos többletnyereséggel – az önbizalmát is folyamatosan erősíti a vonzerőindexét erősítő »meccsek« érkezése, amitől azt érzi »Juj, de jófej vagyok!  Pusztulnak értem a csajok! A dumám is milyen jó!« stb.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete