Lélek

+1 fő jöhet? Édes(?)hármas

Számtalan módszer és fantázia létezik arra, hogy új tüzet vigyünk a hálószobába. Na de mi van akkor, ha ehhez a parazsat egy harmadik fél hozná magával, méghozzá meghívásra?
b. molnár márk dr. hevesi kriszta édeshármas erotika fantázia felnőttfilmek féltékenység megcsalás párkapcsolat szexuálpszichológus

Mert bizony még teljesülhet is. Tegyük fel, belemegyünk a dologba. Sőt, mindkét fél akarja is. „Ettől azonban még koránt sincs borítékolva a kölcsönös élvezet – hívja fel a figyelmet Kriszta. – Természetesen az is előfordul, hogy a nő is belelendül a kalandba, amennyiben nagyon biztos a kapcsolatában és önmagában, azonban sokszor ez csupán a fantázia szintjén van jelen. Volt olyan fiatal pár, ahol az együtt-léteiket színesítő, közösen verbalizált szexfantázia volt az édeshármas, amikor azonban a férfi boldogan – hiszen párját is mennyire lelkesíti ez – a szervezkedés útjára lépett, majdnem szétmentek. A fantázia nem a valóság, és fontos alaposan átbeszélni és végiggondolni azt, hogy valóban mindkét fél készen áll-e, és tényleg akarja-e ezt a közös élményt!”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete