Lélek

SZÍNLELT orgazmus! ÉRZELMEK?

Nincs olyan nő, aki mindig, minden helyzetben kívánná a szexet. Sokan mégis belemennek az együttlétbe, csak hogy a párjuknak örömet okozzanak. Néhányan még azt is eljátsszák, hogy élvezik. De vajon jól teszik?
b. molnár márk dr. hevesi kriszta együttlét érzelmek orgazmus öröm párkapcsolat szeretők szexuálpszichológus színlelt orgazmus

Jó, azt eddig is tudtuk, hogy a férfinak mindenképpen örömet okoz az együttlét, de vajon mi játszódik le egy nő lelkében, ha el kell játszania: neki is jó a szex. „Sok nő tudja élvezni a szexet anélkül, hogy orgazmusélményhez jutna – ezt nagyjából úgy lehet a férfiaknak elmagyarázni, hogy ha nem is eszem magam tele, de egy kis nassolás jólesne. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kellene foglalkozni azzal, ha a nő esetében rendszeresen elmarad a beteljesedés – azonban kevésbé éli meg tragédiának, ha olykor nem sikerül – magyarázza Kriszta. – A statisztikák szerint csupán a nők egyharmada vallotta azt, hogy mindig él át orgazmust a szexuális együttlétek alkalmával. Viszont ahhoz, hogy ezt meg lehessen beszélni, jól informált és nem a pornófilmek misztikus nimfomán női modelljein szocializálódott férfire van szükség. Hiszen a nők legtöbbször azért játsszák meg az orgazmust, mert a férfiak sértődötten reagálnak, ha elmarad – és sajnos ez az egyik leggyakoribb ok is egyben, amiért elhagyják a partnerüket.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete