Lélek

Hogyan kezeljük az arrogáns embereket?

Ahogy egyre frusztráltabbá válik a világ, még gyakrabban futhatunk bele olyan modortalan alakokba, akik minősíthetetlen stílusban sértegetnek. Mi a jó stratégia: visszaszólni, vagy nem szítani a tüzet?
agresszió arrogáns emberek arrogáns viselkedés belső bizonytalanság coach dr. darida ágnes ellenérzés frusztráció hanghordozás kiegyensúlyozottság lelki egészség magabiztosság minősíthetetlen stílus sértegetés sinkó edit stratégia stresszes szituáció támadás testbeszéd tudatmódosító szer vita

Megeshet bárhol, az utcán, a közlekedési eszközökön vagy akár a boltban is, hogy valaki keresetlen megjegyzést tesz ránk, netán minden ok nélkül mocskolódik. A váratlan támadástól legtöbbször földbe gyökerezik a lábunk, és válasz nélkül hagyjuk, majd csak nem hagy nyugodni a dolog, és később azért ostorozzuk magunkat, hogy miért nem álltunk ki magunkért. Szakértőnkkel arra keressük a választ, hogy tényleg jobb lett volna-e visszaszólni az arrogáns alaknak, vagy okosan döntöttünk, hogy nem álltunk bele a vitába.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete