Divat Lélek

Már ilyen is van: így törölheti az exét a képeiről Valentin-napra

Valentin-napi tisztogatás: egy bolt féláron tünteti el az exét a közös fotókról.

Ahogy közeledik a Valentin-nap, sokan a szerelem ünnepére készülnek, ugyanakkor vannak, akik számára ez az időszak a múlt feldolgozásáról és új kezdetekről szól. Ezt felismerve meglepő akciót hirdetett egy alapvetően adat-helyreállítással, és digitalizálással foglalkozó magyar cég: most féláron radírozzák le bárki fotóiról az exeket, mindezt mesterséges intelligenciás képszerkesztés segítségével.

Képzelje csak el, hogy van egy kedvenc fotója, amelyen a volt társa is szerepel, és szívesen megtartaná az emléket, csak éppen nélküle. Így születtek korábban az eltépett vagy kínosan megvágott fotók, de ma már létezik modern megoldás a problémára.

A digitális emlékmentés terén szakértő Emlékmentő cég egy váratlan Valentin-napi promóciót indított idén. A kampány során február elseje és tizennegyedike között féláron kínálják mesterséges intelligenciával történő fotószerkesztési szolgáltatásukat. Ezzel a módszerrel az exeket és nem kívánt személyeket szinte észrevétlenül távolítják el a fotókról, lehetővé téve az emberek számára, hogy megtartsák kedvenc emlékeiket, de már egy új, frissített változatban. Ez az új technológia pont időben érkezett ahhoz, hogy segítsen a szingliknek és a frissen szakítottaknak egy kis „tisztogatásban” Valentin-nap előtt.

„A cégünk mindig is azon dolgozott, hogy segítsen ügyfeleinek a múltjuk digitális megőrzésében és felújításában. Ezzel az akcióval egy lépéssel tovább megyünk: segítünk nekik elengedni a múltat és a fájó emlékeket átkeretezni” – mondta Stier-Nemes Lenke, az cég kommunikációs vezetője. „Ez az akció arra ösztönzi az embereket, hogy a technológia segítségével elinduljanak az újrakezdés útján, és pozitív módon nézzenek a jövőbe.”

Fotó: Emlékmentő

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete