Lélek Sztárok

Gregor Bernadett visszaült az iskolapadba: meglepő szakmát választott

A Jászai Mari-díjas színművész több állatról is gondoskodik, de szíve szerint valamennyi bajba jutottan segítene.

Ez a gondolat motiválta arra, hogy szakokleveles állatvédelmi szakembernek tanuljon tovább – minderről a Duna Család-barát című műsorának vendégeként beszélt.

Gregor Bernadett a magyar művészvilág egyik lelkes állatvédője, a felelős állattartás szószólója. Gyerekkora óta állatokkal körülvéve él, jelenleg is több négylábúról gondoskodik. A Duna délelőtti magazinműsorába két kutyája kísérte el, akiknek – mint mondta – számtalan szeretetteljes, boldog pillanatot köszönhet.

„Szimbiózisban élek a kutyáimmal. Nincs megnyugtatóbb érzés, mint az a puha melegség, amikor elalszanak rajtam. Hosszúszőrűek, ezért állandóan megy nálam a porszívó és a mosógép, de nekem ez örömmel vállalt kompromisszum a feltétel nélküli szeretetükért” – hangsúlyozta Gregor Bernadett, akinek legfőbb szívügye a színház mellett az állatvédelem. Fontosnak tartja az élőlények jogainak megreformálását, ezért beiratkozott egy ezzel kapcsolatos felnőttképzésre.

A saját példámon keresztül tudom, hogy az ember tud időt szakítani arra, amit igazán szeretne. Nekem az állatvédelem és a tanulás fontos helyen van az életemben, ezért elkezdtem a Miskolci Egyetemen állatvédelmi szakembernek tanulni” – árulta el a színűvész. Hozzátette, bízik benne, hogy az ismertségének köszönhetően láthatóbban tud majd tevékenykedni az érdekükben. A „magolás” egylőre nem okoz problémát neki, hiszen folyamatosan karban tartja elméjét a színházi szövegtanulás, és szívesen mélyed el a témában. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete