Lélek

Alfahím, romantikus, úriember? Tűpontos teszt mondja meg, milyen férfi illik önhöz!

Alfahím, érzékeny romantikus vagy intelligens úriember? Ha tisztában vagyunk vele, milyen férfival tudnánk boldogan leélni az életünket, gyorsabban találnánk meg a párunkat.

Így telik egy tökéletes szombat:
a. A párommal sokáig alszunk, nyugodtan megreggelizünk, elmegyünk sétálni, megfőzzük az ebédet, aztán összebújva megnézünk egy jó filmet. ➜ (1)
b. Korán felkelek, megeszem a gyümölcssalátámat, elmegyek edzeni és szaunázni, majd bevásárolok. Valahol megebédelek, majd a délutáni pihenés után este találkozom a párommal egy étteremben. ➜ (3)
c. Az évszaktól és az időjárástól függően elmegyünk a párommal kirándulni a hegyekbe, a bolhapiacra vagy a városba. A többit majd a kedvünk diktálja. ➜ (2)

Válassza ki a leginkább önre illő befejezést. Az a szerelem, amikor…
a. teljesen el vagyok varázsolva. ➜ (1)
b. megtalálom a lelki társamat. ➜ (3)
c. a párommal mindig számíthatunk egymásra. ➜ (2)

A férfi, aki kinyitja nekem az ajtót,…
a. elragadó személyiség. ➜ (1)
b. udvarias. ➜ (2)
c. túlságosan régimódi. ➜ (3)

Párja melyik hobbijában osztozna legszívesebben?
a. A foci iránti lelkesedés nem zavar. Sőt, talán még néha egy-egy meccsre is elmennék vele. ➜ (1)
b. A közös sportolás kedvemre lenne. ➜ (3)
c. A szenvedélyes főzés ellen nincs kifogásom – főleg akkor, ha nekem is készít finomságokat. ➜ (2)

Hogyan képzeli el az ideális családképet a gyerekvállalás után?
a. A magasabb keresetű dolgozik tovább, a másik pedig otthon marad. Vagy egy bébiszitter veszi át a gyerekfelügyeletet, és mindketten dolgozunk tovább. ➜ (2)
b. Természetesen én maradok otthon a babával, és a párom dolgozik tovább. ➜ (1)
c. Az első időszakban a párom is szabadságra jön, hogy együtt gondoskodjunk a gyerekről, aztán majd megbeszéljük, hogyan tovább. ➜ (3)

Le kell cserélni az autóján a téli gumikat. Mit tesz?
a. Szólok a páromnak, hogy intézkedjen. ➜ (2)
b. Felhívom a szervizt, és egyeztetek egy időpontot. ➜ (3)
c. Semmit, a párom biztosan kicseréli őket magától. ➜ (1)

Mi az, amit egy férfiben abszolút nem tud elviselni?
a. Ha állandóan csak velem akar lenni. Nem szeretem, ha a párom folyton rajtam csüng. ➜ (3)
b. Ha csak a tipikus férfidolgok iránt (foci, autók) érdeklődik, és állandóan a barátaival lóg. ➜ (2)
c. Ha állandóan arról mesél, milyen szuper dolgokat fog véghezvinni, de az első konkrét lépést sosem teszi meg. ➜ (1)

Melyik bóknak örülne a legjobban?
a. Rád mindig, minden körülmények között számíthatok. ➜ (2)
b. Nagyon tetszik a jó ízlésed. ➜ (3)
c. Veled sosem unatkozom. ➜ (1)

Ha ki kellene festenie egy szívet, milyen színű lenne?
a. Ibolyakék, sötétkék, ezüstös szürke. ➜ (3)
b. Piros, narancssárga, citromsárga. ➜ (1)
c. Rózsaszín, világoskék. ➜ (2)

Értékelés

Adja össze a megjelölt számokat!

9–16 pontig: Alfahímre vágyik
Nem tartja annyira fontosnak, hogy a párja elmosogasson vagy kinyilvánítsa az érzelmeit. Inkább azt szeretné, hogy igazi férfi legyen. Ez azt jelenti, hogy mindig kitart ön mellett, gondoskodik az anyagiakról, és egyértelműen megmondja, minek hogyan kell történnie. Emellett az ideális férfinek sok a barátja és a hobbija, és ezekre sok időt is szán. A lelkizgetést kerüli, és a kapcsolatukról se nagyon szeret beszélgetni. Az ilyen alfahím típus azért illik jól önhöz, mert vele igazán nőnek érezheti magát, még a hálószobában is. Emellett biztonságot ad önnek anélkül, hogy bármennyire is gyengének mutatkozna. Az ugyanis hosszú távon nem tetszene önnek.

17–23 pontig: Érzékeny romantikus az igazi
A szíve legmélyén ön tulajdonképpen egy régimódi romantikus lélek. A szerelem önnek a „nagy szerelmet” jelenti, természetesen az olyat, ami életünk végéig tart. Egyébként is sok gyengédségre van szüksége, és csodálatosnak tartja, hogy művészi hajlamait egy megértő emberrel tudja megosztani. De ahogy az már lenni szokott: az ellentétek vonzzák egymást. Emiatt fennáll a veszélye annak, hogy néhanapján egy-egy keményebb típusú férfi után vágyakozik. De el a kezekkel, ugyanis a kapcsolatuk végén csak az összetört szíve maradna hátra. Inkább olyan férfira van szüksége, aki tartós együttélésre vágyik, kedveli a művészeteket, és mindenféle különösebb indok nélkül is szeret önnel együtt lenni.

24–27 pontig: Intelligens úriembert keressen!
A tipikus női-férfi szerepfelosztásról nincs valami jó véleménnyel. Ön szerint mindenkinek annyira kell támogatnia a másikat, amennyire csak tudja, és a feladatokat akkor kell átvállalnunk, ha azok elvégzése nekünk kevésbé esik nehezünkre, mint a másiknak. Egyenrangú partnerre vágyik, aki mindig tárt karokkal és nyitott fülekkel várja anélkül, hogy közben sziámi ikrekké válnának. Önálló egyéniség szeretne maradni, saját érdeklődési körrel, hobbival és barátnőkkel. Az ideális férfi az ön számára ezt nem csak engedi, de saját magának is kiharcolja. Ami azonban fontos: az érdeklődési kör tekintetében legyenek egy hullámhosszon. Az ágyban szintén elengedhetetlen a kölcsönösség, ahol a csábító és elcsábított szerepe nem előre meghatározott.

Fotó: fotolia