Riportok

„Igazi meglepetésként jött ez a szerelem!”

Előre szólunk, nem árt, ha előkészítik a zsebkendőket, hiszen Anna és János szerelmének története pillanatok alatt szíven talál. Náluk nagyobb bizonyosság ugyanis nem kell ahhoz, hogy nem csak a 20 éveseké a világ, és ahhoz sem, hogy néha bizony Ámor nyila helyett a Meglepetés ér célba!
ámor nyila b. molnár márk lapunkban találtak egymásra meglepetés nyugdíjasok szerelem társkereső török jános törökné lelik anna

Török János és Törökné Lelik Anna – áll cirádás betűkkel annak az oroszlányi panelháznak az ajtaján, amely elé egy különleges olvasói levél vezetett bennünket; és amely mögül mennyei illatokat csal elő a lépcsőházon átcikázó télies cúg. Idős, jólöltözött bácsika nyit ajtót. Kezet ráz velünk, majd nyomban a mögötte tüsténkedő csinos asszonykára mutat, aki éppen egy tepsi gőzölgő finomságot húz elő a sütőből. „Ő életem szerelme – mondja férfias büszkeséggel. – Ha ránéznek, sejthetik miért; ha pedig a süteményét is megkóstolják, nyomban megértik, mekkora kincsre bukkantam a Meglepetésben!” És ez alatt ráadásul nem a mindenki által kedvelt receptrovatunkra céloz, hanem – kor ide vagy oda – a társkeresőnkre, melyből elő is készített nekünk egy 2014 január 23-i hirdetést.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video