Riportok

„Belerohant egy kamion a hálószobánkba”

Marika néni és Pali bácsi épp vacsorázott, amikor a házukba rohant egy kamion. A monstrum kettétörte a gázvezetéket, elment az áram is. A két idős ember karácsony előtt fedél nélkül maradt. Otthonuk életveszélyessé vált, segítség nélkül esélyük sincs, hogy valaha visszaköltözhetnek.
baleset berohant a kamion a hálószobába kamion költözés lakhatatlan otthon otthontalanok lettek romos ház sipka pali bácsi tragédia virág márton

Albertirsán, a Somogyi Béla utcában életveszélyre figyelmeztető tábla és kordon állja útját a gyalogosoknak. Az elképesztő látvány miatt lassítanak az autók és a biciklisek is, és fejcsóválva bámulják Sipka Pali bácsiék házát. Aminek a verandáján és a hálószobáján – a kerítést átszakítva – hatalmas lyukat ütött egy kamion. Ma már kiderült, hogy a sofőr hirtelen rosszul lett, ezért rohant az épületbe. Miközben a statikusok a megroggyant tetőt vizsgálják, hol kell azt aládúcolni, Pali bácsi és felesége, Marika néni sírva mutatja a hálószobát, ahová berohant a kamion. „Miért pont velünk történt ez? – kesereg Marika néni.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete