Riportok

„Zongorázz a kicsiknek, Bundi!”

Különös feladatot adott gazdája Bundinak, a pécsi ovi bichon havanesének. Az öleb vezényszó nélkül, egyetlen szempillantásból tudja, mikor kell csúszdáznia, ellenőrizni a kicsik cipőfűzőjét, vagy épp zongoráznia, hogy egy gyerek se legyen szomorú a társaságában.
állami gondozott b. molnár márk bichon havanes bundi dadus gyerekek kontrecz brigitta kutya óvodások pécs smartkid

Egymás után szállingóznak a gyerekek a pécsi SmartKid magánóvoda öltözőjébe, ahol nemhogy könnycsepp, de még egy kis nyafogás sincs, hogy maradniuk kell a hétvége után. Ez persze csak addig furcsa, amíg meg nem látjuk, milyen meglepő kispajtás várja őket a csoportszobában…

A hófehér szőrgombóc már jó ideje részese a kicsik mindennapjainak. Gazdája, Kontrecz Brigitta szinte napra pontosan egy éve döntött úgy, hogy különös állásinterjúra indul – méghozzá kedvencével. „Mindketten dadusnak jelentkeztünk ide – kezdi mosolyogva a fiatal nő. – Bundi három évvel ezelőtt, az akkor hároméves kisfiam kérésére került hozzánk. Hamar családtaggá vált, megtanulta, mi a rend: hogy mit szabad és mit nem, hogyan nyisson ajtókat a lelkünkben. Így nem volt kérdés, hogy az állásinterjún előrukkoljak az ötlettel: mi lenne, ha ketten állnánk munkába?

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete