Riportok

„Ha változtatni akarunk, az életkor nem szempont”

Huszonöt éve sikeres ügyvédi praxisát cserélte a divattervezésre Pásztor Anita. Meseszép estélyi ruháitól mára New Yorktól Kuala Lumpurig elájul a világ.
családi támogatás divathét divattervezés estélyi ruha karrier kollekció kreativitás kuala lumpur monacó monte carlo new york pásztor anita ruhákat tervez szurovecz kitti ügyvédből divattervező ügyvédi akta ügyvédi praxis

Ha sikeresek vagyunk a szakmánkban, viszont már nem tesz boldoggá, nehezen lépünk. Pláne felelősségteljes családanyaként ragaszkodunk a működő dolgokhoz, hiszen gondoskodnunk kell a gyerekeinkről. Pásztor Anita bő két éve tavasszal, a férje biztatására úgy döntött, félretolja az ügyvédi aktáit, leporolja a gyerekkori álmát és divattervezőnek áll. Anita és férje, Gábor az induló vállalkozásba beletették a család összes pénzét, majd az első estélyi ruha kollekciót rögtön Monacóban, a divathéten mutatták be. Ismeretlenül, semmiből a szakma csúcsán kezdtek, ami a sikernek köszönhetően hatalmas lökést adott az ötgyermekes édesanya új karrierjének.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete