Riportok

„Az edzőtáborból szöktettek ki az Anna-bálba!”

Az 1959-es Anna-bál szépe minden évben megnézi a közvetítést, ám győzelme óta csak egyszer vett részt az eseményen. Az idei nyertes már a bál másnapján meglátogatta.
anna-bál az est szépe balatonfüred edzőtábor hímzett szalag kozmetikus legszebb bálozó nyertes udvarhölgyek ványik dóra versenyszerű vitorlázás zákonyi tünde

Az átlátszó nejlontasakból féltve őrzött relikviákat vesz elő Zákonyi Tünde. Régi újságcikkek, fotók a nyertesről, udvarhölgyekről és a büszke szülőkről. És itt a hatvanéves, hímzett szalag, no és a rajtszám: Tündének szerencsét hozott a 13-as. Pedig abban az évben el sem akart menni a füredi Anna-bálba, és még a ruhája se tetszett. Zákonyi Tünde édesapja volt, aki 1954-ben megújította az 1800-as évekre visszanyúló hagyományt, és a Megyei Idegenforgalmi Hivatal vezetőjeként meggyőzte a helyi politikusokat, hogy igen- is érdemes újra Anna-bált rendezni. Az elsőt a még ma is működő Balaton étteremben tartották, később került csak át a SZOT üdülőbe, amit ma Anna Grand Hotelként ismernek.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete