Riportok

„Éreztem, hogy ez jó kép lett”

Három év, rengeteg tanulás és több ezer kattintás – ez mind kellett a tökéletes kép elkészítéséhez. Van, hogy éjfélkor indul el csillagokat fényképezni, van, hogy az egész napot az általa épített lesben tölti, mozdulatlanul a gimnazista fiú. Füssi-Nagy Regő tehetségét sorra ismerik el belföldön és külföldön is.
asferico természetfotó-pályázat biogazdaság debreczeni csilla év ifjú természetfotósa fényképezőgép fotó fotós füssi-nagy regő képellenőrzés madárles nemzetközi természetfotó-pályázat önfenntartó tanya suhanás című kép természet

Ott egy vörös vércse… – kiált fel Regő, és már kapja is elő a fényképezőgépét, miközben az egyik általa épített madárleshez sétálunk a tanyájukon. Néhány kattintás, képellenőrzés, és már folytatjuk is utunkat és a beszélgetést. Az egész fotómizéria öt évvel ezelőtt kezdődött nála, egy külföldi családi nyaraláson. Egy egyszerű kompakt géppel örökítette meg a vakáció legjobb pillanatait. Fotózási kedve a nyaralás után sem múlt el, családja pedig támogatta, tőlük kapta az első szakkönyveket és objektíveket. Idilli otthona pedig tökéletes terep volt a gyakorlásra.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete