Riportok

„A tükörben még mindig ducinak látom magam”

Dávid Petra súlya a száz kilóhoz közelített, amikor úgy döntött, itt az ideje a változásnak. Másfél évvel később egy fitnesz-bikini modellverseny döntőjén állt a színpadon.
dávid petra diéta edzés egészséges táplálkozás egészségtelen ételek fitnesz-bikini modellverseny fitneszverseny fogyás fogyókúra kalóriadús ételek önértékelés személyi edzői képesítés ványik dóra

Tegye fel a kezét, aki újévkor azt fogadta meg, hogy diétázni fog, és minimum kétszer sportol egy héten! És ki az, aki tartja is a fogadalmát? Petra nem szilveszterkor, hanem egy szakítás után, egy ködös őszi napon döntött úgy, hogy változtatni szeretne az életén. És komolyan is gondolta; októbertől húsvétig egyetlen egyszer sem ingott meg. Látva karcsú, kidolgozott alakját, szinte hihetetlen, hogy egykor Petrát azzal rémisztette meg az orvosa, hogy ha nem fogy le, a térdízületei szép lassan tönkremennek. A lány már gyerekként is inkább telt volt, és a főiskolai évek alatt elszaladt vele a ló. „Mindig is édesszájú voltam, és imádtam enni – kezdi a történetet.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete