Riportok

„Anya, ugye soha nem hagysz el?”

Van, akinek a háza égett le, más szenvedélybetegsége miatt járt kezelésre, és addig bízta kislányát a gyermekotthon gondozóira. És bizony az is előfordul, hogy egy gyerek kopogtat be, hogy nem szeretne többé a családjával élni.
dobák tünde fészek gyermekek átmeneti otthona fészek gyermekvédő egyesület gyermekek gyermekotthon nyitrai-hell szilvia szalkai niki ványik dóra

Olyan, mint egy családi ház, nagy étkezővel és sok-sok szobával. A hátsó kertben pedig mintha kisebb és nagyobb testvérek játszanának az ugrálóvárban. Ám a gyerekek nem feltétlenül születtek egy családba, a házban pedig anyák és gyerekek élnek, egymást segítve, támogatva, biztonságban és reménnyel a szívükben, hogy jobbra fordul a sorsuk. 20 éve már, hogy Érden, a Fészek Gyermekek Átmeneti Otthona elkezdte működését. Azóta 825 gyermek fordult meg itt, és szerencsére a nagy részük visszakerülhetett a családjába. Akad köztük, akit az édesanyja hozott ide, amíg rendeződött az élete, de van olyan anya is, aki a gyerekeivel együtt itt maradhat, amíg sikerül újrakezdeni.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete