Riportok

„Salvador Dalitól kaptam életem első csókját”

A hajdani magyar menekült kislány, Ildy Lee Salvador Dalitól kapta élete első csókját, ma pedig Los Angelesben élő előadóművész. Teljes ámulattal hallgattuk a történetét!
56-os forradalom előadóművész énekesnő ildy lee lemezgyártás los angeles musicalszínésznő női elvis-imitátor salvador dali szurovecz kitti zenei karrier

Kaliforniai idő szerint pontban éjfélkor kezdünk video-telefonálni Ildy Lee-vel, azaz Leh Ildikóval. A háttérben olykor csilingelő hangjelzés szakítja félbe a párbeszédet. „Ez a faliórám – mondja Ildy nevetve. – Sokféle érzékem van, de időérzékem az nincs, és nagyon elfoglalt vagyok, így hát szükségem van 15 percenként a hangjelzésre.” A Los Angelesben élő énekesnő és előadóművész általában éjjel alkot, mert mint mondja, ilyenkor senki nem akar tőle semmit, tud gyakorolni, komponálni, vagy magyar barátaival beszélgetni. Úgy fest a webkamera túloldalán, mint egy nagyvilági díva, de próbálom elképzelni azt a kislányt, aki az 56-os forradalom után egy szál bőrönddel hagyta el az országot.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete