Riportok

„Túlélni mindig érdemes, de nem mindegy, hogyan”

Nem lehetett egyszerű fontos elvtárs gyerekének lenni – éppen ezen töröm a fejem, amikor Rónai Róbert jógaoktatóhoz és NaiRobi DJ-hez készülök. Túlélni saját sorsunkat, lázadni a fennállóval szemben. De Robi 2020-ban arról lett nevezetes, hogy a járvány alatt online kinyitotta jógastúdióját, s több ezren kezdtek el foglalkozni a helyes légzéssel.
buddha COVID-19 gandhi helyes légzés járvány jóga jógaoktató jógastúdió karantén koronavírus koronavírus-fertőzés koronavírus-járvány loyolai ignác meditáció NaiRobi DJ rónai róbert sport és jóga című könyv yesudián

Egy ember a szüleivel kezdődik, az ő szerelmükből születik valami – valaki – új. Robi apukája igazán fontos elvtárs volt. Nógrád megyei párttitkár, majd rendőrfőkapitány – aki baloldali kubikus családból származott. A mama hozta az érzékeny empátiát, a papa a konfliktust nem tűrő vitakészséget, nem csoda hát, hogy a fiú 14 évesen fellázad az apai hatalom ellen. Ennek a vége az lett, hogy 18 évesen már az ellenzék illegális kiadványait terjesztette, s harmincévesen nevet változtat, Skodáról Rónai Róbertre.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetések ajánlatunk

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete