„Tizennégy éves korom óta főzök. Kezdetben újságokból vágtam ki a recepteket, és ragasztottam be egy albumba. Most már a saját ötleteimet valósítom meg. Heti 16 órát töltök a konyhában, ez a kedvenc területem a lakásban. A szezonális és friss alapanyagokból készült, kortárs konyha híve vagyok. Szeretem, ha az étel kevés összetevőből készül, frappánsan, vagányan. Számomra fontos, hogy legalább egy jó minőségű, úgynevezett séfkésem legyen, mert könnyű és biztonságos vele a munka. A szekrényemből nem hiányozhatnak a különféle olívaolajak sem, mert amellett, hogy egészséges, az ételek ízesítésére is kiváló. Ezen kívül gyömbért és csilit is mindig tartok itthon, mert izgalmassá teszik az ételeket. Talán mások számára meglepő, de én még a húslevesbe is rakok gyömbért. Nagyon szeretem, hogy a konyhámban gáztűzhely van, mert a lángja meghitté teszi a főzés minden pillanatát. Jóllehet a modern szakácsművészetet képviselem, a konyhai eszközökben a régimódi dolgokat is kedvelem. Ahhoz, hogy finomat főzzek, nem feltétlenül kellenek puccos és drága kellékek.”
Wossala Rozina: „A húslevesbe is teszek gyömbért!”
2018. február 15.
1 perc az átlagos olvasási idő
A Konyhafőnök című műsorból

-
Megosztás
Kapcsolódó cikkek
TOP Cikkek
Receptjeink
Balázs Klári címlapfotózás
Gidamentés
Szofi a gólya
Csomagolásmentes üzlet
Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete
Címkék
50+
b. molnár márk
barnyák mónika
barátság
bata kata
család
debreczeni csilla
egészség
endrei judit
esküvő
ezotéria
gyász
holczhaffer csaba
házasság
karantén
karácsony
klinikai szakpszichológus
konyha
korhatártalanul
koronavírus
lélek
makai gábor
műsorvezető
pszichológus
páhy anna
párkapcsolat
recept
receptneked
retró
rtl klub
sorozat
sport
szerelem
szexuálpszichológus
sztárszerző
szurovecz kitti
színész
színésznő
Tv2
vermes nikolett
válás
ványik dóra
x-faktor
énekesnő
önbizalom