Sztárok

„Az erősségem, hogy felvállalom a gyengeségeimet”

Az Ízig-vérig magyar vígjátéksorozat szereplőjére, Száraz Dénesre a nyári hőségben nyugodtabb napok várnak. A sportos színész így most még többet bringázik és úszik. De már a Himaláját is megjárta!
csizmadia ildikó everest-expedíció futás himalája island peak ízig-vérig című sorozat kerékpár páhy anna sport száraz dénes színész úszás vígjátéksorozat

Ha az ember lelkiismeretes újságíró, és jóval előbb érkezik a megbeszélt helyre, akkor abban a jutalomban részesülhet, hogy sikerül elcsípnie az interjúalany civil életéből egy szeletet. Negyedórával az időpont előtt egy tettre kész apuka érkezik, kezében papírok lobognak. Kisfia táborozásához kell fénymásolnia, majd dönteni abban a kérdésben, hogy a hátizsák mellé legyen-e kis gurulós bőrönd, ahogy a le-írtakban javasolják. Hát igen, nem könnyű a döntés, ha életében először ottalvós táborba megy a gyerek. A kisfiát, Danit azonban nem aggasztják az ilyen problémák. Ő most éppen azzal van elfoglalva, hogy már nem űrhajós szeretne lenni, hanem kommandós. Mindez teljesen érthető, hiszen mindössze hétéves.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete