Sztárok

„Bakancslistás vágyam volt látni Nepált”

Deutsch Anita szeret új dolgokért lelkesedni. Érdeklődő és nyitott személyiség. Férje, Kinizsi Ottó gyakran viccesen meg is jegyzi: „Hát tessék, megint egy új feleséget kaptam!”
állandóság ázsia barátok közt barátok közt sorozat család deutsch anita futás házaspár holczhaffer csaba jóga kinizsi ottó kulturális programok stabilitás színésznő nepál

Deutsch Anita a közelmúltban tért haza Ázsiából. A színésznő most először töltött hosszabb időt a családja nélkül. „Még mindig a hátizsákos túra hatása alatt állok. Bakancslistás vágyam volt látni a spirituális világ két fellegvárát, Indiát és Nepált. Egy barátnőm jött velem, és egy nagyobb társasággal utaztunk. Rendkívül nehéz körülmények között töltöttük ezt a három hetet. Többnyire ablaktalan helyiségben és koszos ágyneműben aludtunk, patkányok és csótányok járkáltak a szobában. Sokszor a nyomornegyed mellett volt a szállásunk, az özönvízszerű esőzések miatt pedig térdig gázoltunk a bűzös csatornalében. A nehézségek ellenére nagyon boldog vagyok, hogy betekintést nyertem egy távoli világba, megtapasztalhattam az ottani kultúrát. Szinte egy másik dimenzióba kerültem. Elmélyültem a spiritualitásba is. Törekszem arra, hogy minél jobb és nyitottabb ember legyek, és hogy minél kevesebb rossz karmát vigyek át a következő életembe” – árulja el Anita.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete