Sztárok

„Felnőttem, már ki tudom fejezni az érzéseimet”

Kevés ember követi figyelmesebben az időjárást, mint Galla Miklós. Ő ugyanis abban a pillanatban, ahogy a hőmérő higanyszála meghaladja a 20 fokot, stílust vált, és tudatos kitárulkozással kizárólag ujjatlan trikót visel.
atlétatrikó élőzene festő galla miklós geometrikus absztrakt gm több mint 49 zenekar hónaljszőrzet humorista író komikus koncert közönség l'art pour l'art társulat művész páhy anna színész szőrös hónalj szövegíró zeneszerző

Az ad nekem energiát és tart fiatalon, ha nyilvánosan is megmutathatom, hogy szőrös a hónaljam – mondja a humorista, aki bátran, sőt élvezettel vállal-ja magát merészebben is, mint ahogy azt a színpadon megszoktuk tőle. „Volt egy zenekarom, a GM több mint 49, ahol énekeltem, és tartottam a kapcsolatot a közönséggel. Az élőzene váltotta ki belőlem azt a gondolatot, hogy jó lenne atlétatrikóban fellépni. Egy angol komikus ismerősömtől kértem tanácsot, szemrebbenés nélkül azt válaszolta: »Miki, csináld, csak nyerhetsz vele! A hónaljszőrzet látványának erotikus kisugárzása van a nők számára.« Ezután a koncertjeinken ujjatlan trikóra vetkőztem, és láttam, felragyog a lányok szeme, és elkezdenek fotózni.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete