Sztárok

„A kislányom fontosabb, mint a karrierem”

A Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi nem kíméli magát a nyáron. Férjével nagy fába vágták a fejszéjüket, nekiugrottak a házuk átalakításának úgy, hogy benne laknak a kétéves Glóriával együtt.
családcentrikus énekesnő ház átalakítás internetes társkereső kulturális rendezvényszervező lakásfelújítás otthon páhy anna romantic énekesnője völgyi zsuzsi

Völgyi Zsuzsi éppen kikapcsolja a porszívót, mikor megérkezem. Lakásfelújításban vannak, pontosabban átalakítják a házukat, kicserélik a tetőt és három új tetőtéri szobát is kialakítanak, így nagy a sürgés-forgás és az ezzel járó felfordulás. Zsuzsi egyfolytában takarít, hogy otthonukat élhető állapotban tartsa a munkák befejezéséig, melyek nagy porral és kopácsolással járnak. Májusban kezdték el a házfelújítást. Miután Gábor leszedte a tetőt, egy hónapig esett az eső egyfolytában. A munkával nem várhattak tovább, a kedves, öreg ház gyakran beázott és egyre szűkebb lett hármuknak a két szoba. A tervek szerint, Zsuzsi férje a tetőtérben kialakít egy 80 nm-es lakóteret fürdőszobával. Gábor fémesztergályos, de mindenhez ért, miután letette a munkáját, otthon folytatja.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete