Sztárok

„Boldog vagyok, de aggódom a gyerekeimért”

A 75 éves Kovács Lajos nagyon odafigyel az egészségére, hiszen komoly betegségek tették próbára, de gyermeki kíváncsisága és őszintesége nem változott.
argo című film edzés egészség hasnyálmirigy-gyulladás jászai mari-díjas kontroll című film kovács lajos leukémia maraton matula bácsi mentőhelikopter színész testmozgás tüskevár vérvétel páhy anna

Már a telefonban tisztázza, ő nem művész úr, hanem egyszerűen csak Lajos, és köszöni, a cukra rendben van. Most éppen a vérvétel eredményre vár, kicsit ideges, mert kiderülhet, hogy leukémiás. Gyulán, egy konditeremben találkozunk, ahol épp befejezte az edzést. Komolyan veszi a testmozgást, hetente kétszer ide jár, kétszer pedig fut a természetben. Az elmúlt 15 évben súlyos betegségeken esett át, a hasnyálmirigy gyulladás majdnem elvitte. Most a leukémia-gyanú miatt izgulhatunk, az eredmény pár nap múlva várható. A legendás színész gyerekkora óta sportol, a maratont is lefutotta, híres arról, hogy csak 70 éves korában használtak helyette kaszkadőrt, bár ő maga szívesen zuhant volna a forgatáson, de a stáb nem engedte.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete