Sztárok

„Imádom az öregasszony szerepeimet!”

A mindig mosolygós, optimista Zsurzs Katinak mostanában minden oka megvan az örömre. Ötszörös nagymamaként is foglalkoztatott színésznő. Például szombat esténként A mi kis falunk sorozatban látható.
a mi kis falunk sorozat abigél akik maradtak arany nimfa díj játékszín karakterszínésznő oscar-díj elődöntő színésznő-rendező szinkron szurovecz kitti thália tanoda zsurzs kati

Zsurzs Katit a mai napig gyakran megtalálják azzal, milyen emlékezetes alakítást nyújtott annak idején, 22 évesen az Abigélben, de mostanában legalább ilyen sokan azzal is, milyen aranyos Piroskaként az RTL Klubon látható A mi kis falunk című tévésorozatban. „Nagyon örülök, hogy népszerű ez az öregasszonyszerepem is. A karakterem, Piroska otthonkáját, a kendőjét és a macskanadrágját én találtam ki. Nem egy agytröszt, de van véleménye, és azt mindig el is mondja – nevet Kati. – Nemrégiben, amikor az egyik kis unokámért mentem az óvodába, egy kisgyerek elém állt, és azt mondta: tudod, hogy te vagy Piroska A mi kis falunkban? És azt is tudod, hogy ott másik ruhában vagy? Nagyon nevettem!”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete