Sztárok

„A fiam a legfontosabb az életemben”

A Drága örökösök Szlávenje, Molnár Gusztáv lassan hozzászokik az országos ismertséghez, és ahhoz, hogy szavai hatással lehetnek másokra. A színész őszintén mesél az életében felmerülő nehézségekről és az apaságról.
a kézmosás fontosságáról című előadás alkohol alkoholbetegség diéta drága örökösök-sorozat drogprevenció forgatások molnár gusztáv mozgás országos ismertség páhy anna sorozat vezetőíró sport szédülés színész szövegkönyv túlsúly vérnyomásprobléma

Molnár Guszti életében a Drága örökösök sokkal nagyobb mértékben van jelen, mint gondolnánk. Színészként részt vesz a forgatásokon, de amikor hazamegy, akkor is ezzel a sorozattal találja szembe magát. „A 7 éves fiunk, Benedek megnézheti a tévében apát, ezt megengedjük neki, de a párom, Ildikó is részese a történetnek, szó szerint. Kevesen tudják, de ő a sorozat vezetőírója, és a szövegkönyvet is ő készíti. Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, mert nemcsak csodálatos anya, hanem kiváló szakember is” – mondja Guszti, aki már megszokta, hogy naponta két-három közös szelfire is felkérik a rajongók.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete