Sztárok

„A sebek ott maradnak a lelkemen”

A színésznő még mindig a gyászidőszakon megy keresztül, most egy kicsit minden nehezebb, még ott a fájdalom, de nem hagyja el magát, a munkából és a természetből merít erőt.
alkotótársak babicsek bernát barátok közt edith piaf elengedés ella fitzgerald fájdalom füstmérgezés gershwin gyászidőszak halálhír harmonika jóban rosszban sorozat mozgás munka nat king cole pokorny lia sokkhatás szeress mos sorozat színésznő természet vermes nikolett zongorakíséret

Pokorny Lia közelében lenni olyan, mintha egy baráttal lenne az ember, a beszélgetés közbeni szünetek sem kínosak, hanem tartalmas csendek. Nyitottan figyel arra, aki mellette van, legyen az egy munkatárs, kedves ismerős vagy idegen. Mint mondja, számára mindenki értékes az életben, akivel egy útra vezeti a sors, erre tanították az előző hónapok. Találkozásunk alatt is végig éreztem rajta, jelen van, nem siet, pedig hamarosan kezdődik a koncert, amire hetek óta készül. Kivételesen nem ő lép színpadra, egyszerű nézőként megy szórakozni hosszú hónapok után először.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete